Hulu'dan yeni dizi yolda: Crash And Burn

Hulu, Crash and Burn isimli roman uyarlaması yeni bir dizi projesiyle karşımızda.

Volkan Küçükel
10 Mayıs 2017 - 15:26
Gündem

Online yayın ağı Hulu'dan yeni bir dizi yolda: "Crash and Burn"

Sony Pictures TV ve yazar/dizi sorumlusu Aaron Zelman (Damages) işbirliğiyle ortaya çıkan yeni dizi projesi gizem-gerilim türünde.

"CRASH AND BURN" KONUSU

Michael Hassan'ın 2013 senesinde basılan aynı isimli çok satan romanından uyarlanan dizi; 1990'lı yılların ortasında engellenen silahlı bir okul saldırısının içinde bulunan üç sorunlu erkek öğrenci üzerine odaklanıyor. Crash and Burn, genç erkeklerin karmaşık dünyasını keşfederken, en nihayetinde dönüşecekleri adam sürecini de ele alıyor.

Hikaye, karakterlerin gelişimini 90'lı yıllardan başlayarak üç farklı zaman dilimi içinde bizlere gösterecek. Her bir zaman diliminde karakterlerin derinlemesine incelenmesi, gerilim ve gizem unsurları yer alacak.

Dizinin ilk sezonunun gizemi okulda gerçekleştirilen bir silahlı saldırı teşebbüsü ve karakterlerin bu olay içinde ne gibi roller oynadıkları ekseninde şekillenecek.

17-05/10/crash-and-burn.jpg

Yaklaşık bir senedir Hulu için geliştirilmekte olan dizinin oyuncu kadrosu hakkında şimdilik bir bilgi mevcut değil.

MUTFAKTA KİMLER VAR?

Yaratıcı-yazar Zelman dışında Michael Dinner, Alan Gasmer (Vikings), Peter Jaysen (American Playboy) ve Katie Dimento projeninin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

RESMİ ONAY BEKLENİYOR

Dizi için henüz resmi onay verilmiş değil. Hulu, Crash and Burn için yeşil ışık yakarsa 10 bölümden oluşması planlanan ilk sezonun çekimlerine New York City ya da Kanada'da başlanacak.

17-05/10/hulu-logo.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin