Hulu'nun yeni dizisi Shut Eye'ı tanıyalım

Burn Notice'den tanıdığımız Jeffrey Donovan'ın yeni dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı.

Volkan Küçükel
07 Ağustos 2016 - 00:00
Yeni Bölüm

Son dönemde The Path, 11.22.63 ve Casual gibi dizileri bizlere sunan Hulu, başlangıç tarihlerini daha önceden duyurduğu yeni dizilerinden ilk görüntüleri sunmaya başladı.

Hugh Laurie'li Chance'in ardından kanalın bir diğer yeni dizisi Shut Eye'dan da ilk kısa tanıtım videosu paylaşıldı.

SHUT EYE DİZİSİNİN KONUSU

Shut Eye'ın kısaca hikayesine bakalım: Charlie Haverford (Jeffrey Donovan), geçimini falcılık/kahinlik yaparak sağlayan bir dolandırıcı. Bir gün bir müşterisiyle gerçekleştirdiği hipnoz seansında müşterisinin öfkeli erkek arkadaşının seansı bölmesi esnasında kafasına bir darbe alır.

Bu darbenin ardından Charlie'nin sahtekarlığa dayalı tüm yaşamında ciddi değişiklikler olmaya başlayacaktır. Çünkü Charlie artık tümüyle bazı gerçek ve temel hakikatları görmeye ve hissetmeye başlamıştır.

16-08/06/hulu-shut-eye.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda Burn Notice'den tanıdığımız Jeffrey Donovan dışında KaDee Strickland (Private Practice), Isabella Rossellini (Alias), Emmanuelle Chriqui (Entourage), Susan Misner (The Americans), Angus Sampson (Fargo) ve David Zayas (Dexter) gibi isimler rol alıyor.

Les Bohem'in (Extant) yaratıcısı olduğu Shut Eye'ın yapımcı kadrosunda Mark Johnson, Melissa Bernstein (Breaking Bad) isimlerini görüyoruz. David Hudgins (Friday Night Lights, Parenthood, Game of Silence) ise dizinin showrunner pozisyonundaki isim.

SHUT EYE NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizi, 07 Aralık Çarşamba akşamı ilk bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

'Shut Eye' ilk fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin