resim yok
10 Haziran 2014 - 09:44
Magazin

Avşarlar'da düğün var!

Hülya Avşar ile kardeşi Helin Avşar, önümüzdeki hafta evlenecek olan kuzenleri ve müstakbel eşiyle akşam yemeğinde buluştu.


Tarabya Kıyı Balık'taki yemeğe, ilerleyen saatlerde Kaya Çilingiroğlu da katıldı. Yemekte kuzeninin düğününü konuştuklarını söyleyen Hülya Avşar'ın bir hayli keyifli olduğu görüldü.

İşte o yemekten yansıyanlar:

 

''ŞEYiMi AÇMAYACAĞIM HERHALDE!''

Önümüzdeki hafta yeğenini evlendirmeye hazırlanan Hülya Avşar, ailece çıktığı akşam yemeğinde, düğünde ne giyeceği sorusuna ilginç bir cevap verdi:

''Elbette şeyimi açıkta bırakacak bir şey giymeyeceğim!''

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, önceki akşam Tarabya'da ailesi ile akşam yemeğindeydi.

Yeğeninin düğününü konuşmak için buluştuklarını söyleyen sanatçının, keyifli halleri dikkat çekti.[reklam]

Bol kahkahalı sohbete bir süre sonra, Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu da katıldı. 4.5 saat süren yemek sonrası mekandan çıkan sanatçı, gazetecilerin sorularına yanıtladı.

Avşar, muhabirlerin gelecek hafta yapılacak düğünde ne giyeceği sorusuna ''Elbette şeyimi açıkta bırakacak bir şey giymeyeceğim. Şeyimi açmayacağım herhalde'' diye yanıt vererek herkesi şaşırttı.

Ardından, soruyu yönelten muhabire çantasıyla vurarak, ''Hala nasıl soru soracağınızı öğrenemediniz, kendinizi geliştirin'' dedi.

 

''YANLIŞ ANLAMAYIN''

Kısa röpörtajın ardından ailesiyle vedalaşan sanatçı, muhabirlere de ''Söylediklerimi yanlış anlamayın. Hepinizi çok seviyorum'' diyerek aracına binip evinin yolunu tuttu.

 

 

HÜLYA AVŞAR ARADIĞI JÖNÜ MEDCEZİR'DE BULDU! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin