Hülya Avşar'a eski aşkından veto!

Büyük Aşk'a Saran vetosu!

resim yok
09 Aralık 2013 - 11:56
Magazin

Büyük Aşk'a Saran vetosu!

Eski aşkından veto yedi!


Yeni albümü "Ben Büyük Aşklar Yaşadım"la ses getiren Hülya Avşar'a eski aşkı Sadettin Saran'dan veto!

Bütün kanalların ilgi gösterdiği Avşar'ın şarkıları sadece Saran'ın 4 radyosunda çalınmıyor.

 

SARAN VETOSU

O her dönem medyanın gündeminde oldu. Stratejisini ise; ''Her sabah kalktığımda, bugün ne desem de gündemi değiştirsem'' sözünü itiraf ederek açıkladı.

Söylediği her söze "arkadaşlarının sazan gibi atladığını" belirterek yakınlarını dahi şaşkınlığa uğratmıştı. Tabi bu sözlerden sonra bir kesim büyük bir tepki göstermiş ve ünlü sanatçıya veto uygulamıştı.

Bu isim şu sıralar yine gündemden düşmeyen Hülya Avşar. Bir dönem Saadettin Saran'la büyük aşk yaşamıştı. İşte Avşar Kızı'nın durgun dönemi de Saran'lı günlerine denk geliyor.

 

YOLLAR AYRILDI VE...

Bu dönemde Avşar'ın sivri çıkışları yerini sükunete bırakmıştı. Zaman geçti ve ikilinin yolları ayrıldı. Sadettin Saran, Diş Hekimi Emek Külür'le mutlu bir evliliğe imza attı.

Avşar Kızı da kendini yeniden işlerine verdi. Acun Ilıcalı, Avşar kızının yıldızını yeniden parlattı. Yetenek Sizsiniz'deki başarılı jüri üyeliğinin ardından şimdi de Hülya Avşar Şov'u yapmaya hazırlanıyor.[reklam]

BÜTÜN MÜZİK KANALLARINDA...

Avşar Kızı, işlerine öyle sıkı sarıldı ki bu yoğunluğunun arasına bir de albüm sığdırdı. Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkardığı 'Ben Büyük Aşklar Yaşadım' adlı albümü bütün müzik kanallarında yer alıyor.

 

GÖRMEZDEN GELENLER!

Radyolar da büyük ilgi gösteriyor. Albüm başarılı olmasa bu ilgi de olmaz. Ama gelin görün ki Saran Grubu radyoları bu başarıyı görmezden geliyor gibi!

Hülya Avşar'ın son albümüne yer vermeyen tek grup, Saran Radyoları.

Türkiye'nin en önemli 4 radyosunun sahibi olan Sadettin Saran'ın bu durumdan haberi olup olmadığı bilinmiyor ancak bu durum insanların kafasında soru işareti oluşturdu.

 

 

HÜLYA AVŞAR'IN FORMDA VÜCUDUNUN SIRRI ORTAYA ÇIKTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin