resim yok
27 Ekim 2010 - 00:00

Hülya Avşar'ın yeni dizisi için koca adayı aranıyor. Birbirinden nefret eden 2 çocuklu, boşanmış bir çiftin psikolog tavsiyesi ile Cumartesileri bir araya gelip sahte mutlu aile tablosu oluşturmalarını konu alan komedide Hülya Avşar'ın kocasını oynayacak isim için yapımcı Birol Güven, Mazhar Alanson ve Mahir Günşiray'la prensipte anlaştı. Çocuklar Duymasın, Kadın İsterse, En Son Babalar Duyar, Arka Sıradakiler gibi hatrı sayılır izlenme oranlarına imza atan dizilerin yapımcısı ve senaristi Birol Güven'in yapımcılığında çekilecek, Güven'in kaleme alacağı komedide Hülya Avşar'ın kocasını oynayacak oyuncu için çalışmalar hızlandı. Dizinin baş rolü için Hülya Avşar'la daha önce anlaşılmıştı. Koca rolü içinse yapımcı Güven, oyuncu isimlerini ikiye indirdi. Ünlü yapımcı, Mazhar Alanson ve Mahir Günşiray'la prensipte anlaştı. Günşiray'ın yurt dışındaki tiyatro projesi, Mazhar Alanson'un da M.F.Ö.'nün kırkıncı senesini kutlayacak olması nedeni ile yoğun geçecek konser programının belirlenmemiş olması, dizinin başlamasını geciktiriyor. Yapımcı, iki koca adayından birinin "Ben hazırım" demesini bekliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin