resim yok
27 Ekim 2011 - 00:00

 

Önceki gün sol göğsündeki kanserli kitle ameliyatla alınan Nilüfer’i dostları hastanede yalnız bırakmıyor. Hülya Avşar da dün Nilüfer’i ziyaret eden isimler arasındaydı
 
Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, “Aldığım bilgilere göre, sağlığı ve morali çok iyi” dedi. Mahkemelik olduğu Erol Köse’yle ilgili sorular üzerine, “Bugün Nilüfer’den başka bir şey konuşmayacağım” diyen Avşar hastaneden ayrıldı. Öte yandan Amerikan Hastanesi’nde ünlü yorumcu Adnan Şenses’in de ameliyat olduğu öğrenildi. Şenses’in yaşadığı rahatsızlığın ardından mide ameliyatı geçirdiği açıklandı. Usta yorumcunun 5 saatlik bir operasyonun ardından iki gün yoğun bakımda tutulacağı belirtildi. Yakınları da Şenses’in ameliyatının başarılı geçtiğini, kısa sürede sağlığına kavuşacağını dilediklerini belirtti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin