Hülya Avşar'ı reddeden adam!

Kaya Çilingiroğlu, eşi Feraye Tanyolaç'tan boşanmasıyla ilgili ilk kez konuştu: ''Ayrılığı Feraye istedi, ben de "Peki" dedim. Bir daha evlenmemeye yemin ettim.''

resim yok
19 Eylül 2014 - 10:56
Magazin

Kaya Çilingiroğlu, eşi Feraye Tanyolaç'tan boşanmasıyla ilgili ilk kez konuştu: ''Ayrılığı Feraye istedi, ben de "Peki" dedim. Bir daha evlenmemeye yemin ettim.''

Kısa süre önce eşi Feraye Tanyolaç'tan boşanan Kaya Çilingiroğlu, Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk oldu.

Çilingiroğlu, eski eşi Hülya Avşar'la ilişkisi ve Tanyolaç ile boşanma aşamasına dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

İşte Çilingiroğlu'nun anlattıkları:

* Hayatımda bir daha nikah olmayacak. Nikaha tövbe etmedim ama bir daha evlenmemek üzere yemin ettim. Ben çok az yemin ederim. Hayatımda bir daha evlilik olsun istemiyorum.

 

'MADDİYAT SORUN OLMAZ'

* Bir insan bir şeyi birkaç defa beceremiyorsa, hata dışarıda değil, kendisindedir. Ben de suçu kendisinde arayanlardanım. Hata bende... Ben evlilik müessesesini yürütemeyen bir adamım.

* Son evliliğimde ayrılığı Feraye istedi, ben de "Peki" dedim. Şartları konuşup anlaştık, anlaşınca da ayrıldık. Boşanmalar artık eskisi kadar uzun sürmüyor. Feraye ile birkaç gün içinde tamamen boşandık. Zaten kendisiyle aramızda hiçbir zaman maddi bir problem olamaz.

* Bence evlilik yanlış bir müessese. Türk halkını yanlış yönlendirmek istemem ama Hülya yıllar önce "Evlilik kira kontratı gibi olmalı" demişti. Bence doğru söylemişti.

 

'FERAYE'Yİ BİLİYORDU'

* Feraye ile evlenmek için tam iki yıl uğraştım. Bence Hülya da Feraye'yi biliyordu. Pişman olmaya kalksam, pişmanlıklarıma ömrüm yetmez. O yüzden yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim. O kadar çok hata yaptım ki şu hayatta... Pişman olursam, mutsuz olurum.[reklam]

* Zehra, çaydanlık davasından beraat etti. Zehra'nın erkek arkadaşları olacak tabii ki. Eğer olmazsa; asıl o zaman benim işkillenmem lazım. Zehra'nın beni erkek arkadaşıyla tanıştırmasını isterim.

* Çok net bir şey söyleyeyim; 15 yıldır bir kadınla yan yana resmim yok. Ama magazin basını beni göstermeyi seviyor. Magazin muhabirleri "Kaya Bey bugün sizinle ilgili hiçbir şey bulamadık" diye beni arıyorlar. Ben de "Merak etmeyin, yarın ben size gönderirim" diyorum.

 

'HÜLYA'YA SOKAKTA DÖNÜP BAKMAZDIM'

* Geçmişte Hülya Avşar'ı beğenen bir adam değildim; sokakta görsem dönüp bakmazdım. Bir akşam gazinoya gidip dinleyeyim istedim. Çıkışta bir arkadaşımız sayesinde tanıştık. Gazinoya gittim, Hülya sahneye bir çıktı "Ulan bu ne biçim bir şey!" dedim. O akşam tanıştık ama görüşemedik.

* Bir gün tenis kulübünde oynarken "Hülya Avşar seni arıyor" dediler. Telefonu açtım; Hülya, "Çırağan'da kalıyorum, programdan sonra gel de bir çay içelim" dedi. "Gece 01.30'da çay mı içilir?" deyip reddettim.

* Bugüne kadar birçok oyunculuk teklifi aldım ama hiç oynamadım. 24 saati geçmezse Hülya ile aynı filmde oynamayı kabul ederim.

 

 

HÜLYA AVŞAR HİÇ BU KADAR GÜZEL OLMAMIŞTI! KARELER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin