resim yok
06 Aralık 2013 - 09:40
Magazin

Hülya Koçyiğit, Marmaray deneyimini anlattı:

 

''Siz hâlâ binmediniz mi? Dört dakikada kıta değiştiriyorsunuz; çok pratik. Ben her zaman bineceğim.''

 

Koçyiğit bir isme ise övgüler yağdırdı.

 

İşte detaylar:


Ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit, önceki gün Akmerkez Sanat Merkezi'nde tasarımcı Ece Şirin'in açtığı sergiye katıldı.

 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Koçyiğit, geçtiğimiz günlerde Marmaray'a binmesiyle ilgili konuştu:

 

"Siz hâlâ Marmaray'a binmediniz mi? Dünyanın en pratik yolculuğu; dört dakikada kıta değiştiriyorsunuz. Çok medeni ve Türkiye'ye yakışan bir yatırım. Ben bindim ve her zaman bineceğim.

 

" Trafiğin yoğun olduğu zamanlarda toplu taşıma araçlarını kullanmayı tercih ettiğini de belirten ünlü oyuncu, "Ben kalabalıktan rahatsız olan biri değilim. Aksine ilgiden mutlu oluyorum" diye konuştu.

 

FAVORİSİ KENAN

Bugünlerde sürpriz bir proje üzerinde çalıştığını belirten Koçyiğit, en beğendiği oyuncuların Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ olduğunu söyledi:

 

"Kenan'ı çok beğeniyorum. Kıvanç Tatlıtuğ da çok yakışıklı bir gencimiz. O sadece yakışıklı değil; oyunculuk mesleğine büyük saygı gösteriyor, kendisini geliştiriyor ve doğru seçimler yapıyor. Ayrıca 'Muhteşem Yüzyıl'daki oyuncuların hepsi çok başarılı. Onları bütün kalbimle alkışlıyorum."[reklam]

HERKES BİRBİRİNİN KİLOSUYLA İLGİLENİYOR

Akmerkez'deki serginin açılışında konuşan Leyla Alaton, Türk kadınlarına seslendi. Alaton'un konuşmasından dikkat çekici noktalar şöyle:


Bizim sorunumuz; kendimizi hep olduğumuzun altında görmek. Becerimizi, yeteneğimizi tam olarak göremiyoruz. Feminist olmamın ve kadınlarla ilgili çalışmalar yürütmemin nedeni bu.


Biz, birbirimize destek vermezsek, çok yalnız kalacağız. Zayıflıklar, kompleksler bizi yeniyor ve aşağıya çekiyor. Memleket öyle kardeşim! Herkes birbirinin kilosuyla, fiziğiyle ilgileniyor.


Yurt dışındaki kadın arkadaşlarımın biri bile 'Kaç kilo verdin?', 'Yüzünde botoks mu var?' diye sormuyor. Onlar mı normal, biz mi anormaliz anlamadım.


İnsanların kafasıyla ilgilenmeliyiz. İçimizdeki ışığa daha çok konsantre olmalıyız.

 

 

YEŞİLÇAM'IN 4 YONCASINA SEVGİ SELİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin