Humans'ın oyuncu kadrosu şekilleniyor!

Humans'ın oyuncu kadrosu şekilleniyor!

resim yok
14 Ekim 2014 - 16:25
Magazin

Başlarda Xbox Entertainment Studios ve İngiliz yayıncı kuruluş Channel 4'un ortaklaşa giriştiği ancak Xbox Entertainment Studios'un kapatılacağının açıklanması sonrasında boşta kalan 'Humans' isimli dizi projesinin yayın haklarını alan kanal hatırlanacağı üzere AMC olmuştu.

Orijinali İsveç yapımı 'Real Humans' ( Äkta Människor) isimli diziden uyarlanarak hazırlanan dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili ilk bilgiler de gelmeye başladı.

 

OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENİYOR

Buna göre dizinin belli olan ilk oyuncuları şöyle:

* Katherine Parkinson (The Honourable Woman)

* Tom Goodman-Hill (Mr. Selfridge)

* Colin Morgan (Merlin)

* Gemma Chan (Jack Ryan: Shadow Recruit)

* Neil Maskell (Utopia)

* Will Tudor (Game Of Thrones)

* Emily Berrington

* Rebecca Front

 

HİKAYESİ

Hizmetçi robotlarla birlikte yaşayan insanların maceralarını ve günlük yaşama iyice dahil olan 'Synth' olarak adlandırılan bu robotların insanların yerini almaya başlamasından hoşnut olmayan insanlarıni hikayelerini hem robotların hem de insanların gözünden aktaran dizinin prodüksiyonu için Channel 4 ve AMC birlikte çalışıyor.[reklam]

KİM HANGİ ROLDE?

Parkinson ve Goodman-Hill dizide bir çift olarak karşımızda olacak. Gemma Chan'ın hayat vereceği bir Synth satın alan çift sonrasında bu kararlarından pişman olacak.

Merlin'in starı olarak tanıdığımız Colin Morgan'ı Leo isminde genç bir kaçak olarak, Utopia'dan tanıdığımız Neil Maskell'ı ise Special Technologies Task Force'un bir üyesi Pete Drummond karakteriyle izleyeceğiz.

 

NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

Humans'ın çekimlerine bu sene sonuna doğru başlanması bekleniyor.

Dizinin 2015 senesi içinde ekranlarda olması planlanıyor.

 

 

'CARE BEARS' GERİ DÖNÜYOR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin