Hunters iptal edildi

Syfy'da av dönemi sona erdi...

Syfy'de av dönemi sona erdi!

The Hollywood Reporter'ın haberine göre; kablolu kanal Syfy, yeni dizilerinden Hunters'ı ilk sezonunun ardından iptal etti.

Whitley Streiber'in çok satan romanı Alien Hunter'dan küçük ekranlara uyarlanan, baş yapımcılığını The Walking Dead projesinden tanıdığımız Gale Anne Hurd'un yaptığı ve 12 Monkeys'ten Natalie Chaidez'in showrunner'lığını yürüttüğü dizinin hikayesi Philadelphia'lı bir polisin kaybolan eşi için yaptığı arama ve bu arayışla birlikte kendisini dünya dışı teröristlerin oluşturduğu acımasız bir grubu avlamak için oluşturulan gizli bir devlet organizasyonuna katılmış olarak bulması ekseninde gelişen olayları konu ediniyordu.

HUNTERS NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Nathan Phillips (The Bridge), Britne Oldford (American Horror Story), Julian McMahon (Nip/Tuck), Laura Gordon, Shannon Berry, Lewis Fitz-Gerald, Mark Coles Smith, Gareth Davies gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi ekran macerasına 540,000 izleyici tarafından takip edilerek başlamıştı.

16-07/10/hunters-cancelled-syfy.jpg

Bölümler ilerledikçe izleyici sayısı düşen dizinin 12 bölüm boyunca elde ettiği bölüm başına ortalama izleyici sayısı ise 316,00 civarında.

Ortaya çıkan bu sıkıntılı ve iç karartıcı rakam, dizinin neden iptal edildiğine dair en güzel cevap olsa gerek!

VEDA BÖLÜMÜ

Universal Cable Productions yapımcılığında hazırlanan Hunters'ın 13 bölümden oluşacak ilk ve son sezonun son bölümü olan 'New Holy Ground' 11 Temmuz Pazartesi akşamı Syfy ekranlarına gelecek.

'Hunters' Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin