resim yok
07 Ocak 2011 - 00:00

Muhteşem Yüzyıl fırtınası Çocuklar Duymasın'ı sarstı. Dizideki evli karakterler boşanıyor.

 
5 sene boyunca Çarşambaların tek galibi idi Yaprak Dökümü. Ekranlara veda ederken de yerini kimin dolduracağı merak konusuydu. Tam bir hafta sonra Kanal D Şüphe’yi, Show TV Muhteşem Yüzyıl’ı yayına verdi. Merak edilen rating sorusu da cevabını buldu. Yaprak Dökümü’nün boşluğunu 2 dizi de dolduramadı. Rakiplerinin karşısında ratingini yükseltmek için Haluk ile Meltem’in boşanma kararı aldığı Çocuklar Duymasın tüm kişilerde yüzde 11,15 izlenme oranı ve yüzde 24,84 izlenme payı ile 1. oldu ve amacına ulaştı. Onu Muhteşem Yüzyıl yüzde 10,87 izlenme oranı ve yüzde 24,45 izlenme payı ile takip etti. Şüphe ilk 10'a bile giremedi. AB izleyici grubundaysa Muhteşem Yüzyıl, yüzde 14,96 izlenme oranı ve yüzde 38,29 izlenme payı ile 1. sıraya oturdu. Şüphe 9. olurken, tekrarı ilk 5'e girerek şaşkınlık yarattı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin