resim yok
09 Aralık 2012 - 00:00

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Biz öyle bir Kanuni tanımadık, onun ömrünün 30 yılı at sırtında geçti. Sarayda o gördüğünüz dizilerdeki gibi geçmedi” sözleriyle eleştirdiği “Muhteşem Yüzyıl” dizisi tartışması sürüyor.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Ak Parti milletvekili Oktay Saral’ın hazırladığı dizinin yayından kaldırılmasını sağlayacak yasa teklifi ile ilgili “Bir diziyi yasa yoluyla yayından kaldırmak ancak AKP’nin şanına yaraşır bir durumdur” dedi.
Diğer taraftan dizinin bu çarşamba yayınlanacak 77. bölümünün tanıtımında Meryem Uzerli’nin canlandırdığı Hürrem Sultan, Okan Yalabık’ın canlandırdığı Pargalı İbrahim Paşa’nın karşısına ilk kez tüm saçlarını kapatacak şekilde başını bağlamış olarak çıkıyor. Dizinin yapım şirketi, daha önceki bölümlerde de Hürrem Sultan’ın İslam’da namahrem sayılan tüm erkeklerin yanında başını örttüğünü, bundan anlam çıkarılmaması gerektiğini belirtti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin