resim yok
26 Eylül 2012 - 00:00

 

Muhteşem Yüzyıl”da dengeler değişiyor. Cansu Dere’nin canlandırdığı Firuze, Hürrem’in saltanatına gölge düşürecek, sarayda yeni bir güç savaşı başlayacak.
Süleyman’ın son gözdesi
    
Yeni sezonda “Muhteşem Yüzyıl”da seyirciyi yeni bir güç savaşı bekliyor. Kadroya dahil olan Cansu Dere’nin canlandırdığı İranlı Firuze, saraydaki tüm dengeleri bozacak. Hürrem’in Harem’e farkında olmadan aldığı Firuze, çekiciliğiyle Sultan Süleyman’ın yeni gözdesi haline gelecek.
 
Mor mendili kaptırdı
 
Süleyman’ın kim olduğunu bilmediği bir cariye ile halvete gireceğini öğrenen Hürrem, gecenin iptal edilmesi için elinden geleni yapsa da karşısında Afife Hatun’u bulacak. Afife Hatun, onun tehditlerine boyun eğmeyerek Hünkar’a danışıp geceyi düzenleyecek. Daha önce yalnızca kendisinin elde edebildiği mor mendil Firuze tarafından alınınca, Hürrem hırsından çılgına dönecek.     

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin