İbn-i Arabî Hazretlerinden Duha Suresi

Her bölümüyle izleyiciyi sürprizlerle buluşturan ekranların efsane dizisi Diriliş “Ertuğrul” önceki akşam yayınlanan 50. bölümünde İbn-i Arabî Hazretlerinin Geyikli’ye Hz. Muhammed (s.a.v.) ile ilgili anlattığı Duha suresi geceye damgasını vurdu.

resim yok
17 Mart 2016 - 11:00
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş “Ertuğrul” da bu hafta İbn-i Arabî Hazretlerinin (Osman Soykut) Geyikli’ye (Kaptan Gürman) anlattığı Duha suresi geceye damgasını vurdu. İbn-i Arabî “ İşte bu sure, efendimize yeniden güç ve müjde vermiştir. Efendimize ümmet olma şerefine nail olmuş bizler içinde muhakkak dersler vardır. Karanlık her tarafı kaplasa, zulüm bütün cihana yayılsa da, rabbimizin bizi unutmadığını bilelim. Bu büyük mücadelenin mükâfatı bu dünyada olmasa da ebedi ahret yurdunda olacaktır.” replikleriyle geceye damgasını vururken #BüyükMücadele hashtagi ile Türkiye gündeminde saatlerce TT olmayı başardı.

Reytinglerde Yine Zirvede

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul” 50. bölümüyle de reytingleri zirvede kapatmayı başardı. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren reytinglerin zirvesinde yer alan Diriliş “Ertuğrul” dizisi dün akşamki bölümüyle de tüm gruplarda birinci olmayı başardı. Diriliş “Ertuğrul” AB’de13.29 ABC1’de 13.29 Total’de 13,29 oranında reyting alarak en yakın rakibini ikiye katladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin