resim yok
01 Mart 2012 - 00:00

 

İffet'in oyuncuları İbrahim Çelikkol ile Deniz Çakır arasında ilişki olduğu iddialarına Çelikkol yaptığı açıklamayla son noktayı koydu!
 
İffet dizisinin Cemil'i İbrahim Çelikkol ile İffet'i Deniz Çakır arasında dizi setinde başlayan aşk iddialarına son nokta İbrahim Çelikkol tarafından konuldu. Çiftin sürekli ayrılıp barıştığı öne sürülüyordu.
 
Geçtiğimiz akşam bir davete katılan Çelikkol'a aşk iddiaları soruldu. Çelikkol, "Ben Deniz Çakır'a değil İffet'e aşığım. Deniz Çakır rol arkadaşımdır, aramızda ilişki yok" dedi.
 
KAVGA İDDİALARINI DA YANITLADI
Dün medyada yer alan "Filmde de gerçek hayatta da bir kadın için kavga ettiler" haberlerine ilişkin Çelikkol'dan bir açıklama geldi. "Böyle bir durum yok" diyen Çelikkol sözlerine şöyle devam etti: Cengiz Coşkun çok kaliteli bir arkadaşımdır. Tuğba Ekinci ile ikimizin de ilişkisi olması rastlantıdır. Olabilir. Kavga gibi birşey olmadı.
 
Fetih 1453 filminde 'Şovalye Giustiniani'nin aşık olduğu ve Dilek Serbest'in oynadığı 'Era' karakteri, 'Ulubatlı Hasan' ile sevgili oluyor. Coşkun ve Çelikkol rol gereği, savaşta karşı karşıya gelince 'Era' için de birbirlerine kılıç çekmişti.
 
Daha önce Coşkun'un 3 yıl birliktelik yaşadığı Tuğba Ekinci İbrahim Çelikkol ile de sevgili olmuştu. Geçtiğimiz sene bir mekâna birlikte giden Çelikkol ve Ekinci'nin Coşkun ile karşılaştığı, Çelikkol ve Coşkun'un mekânda kavga ettiği iddia edilmişti

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin