resim yok
04 Haziran 2012 - 00:00

 

İbrahim Çelikkol, 14 Şubat sevgililer gününde doğmuş. Ekşi Sözlük'te bu durum 'ironik' olarak duyrulmuş. Bıçkın delikanlı birçok kadının da rüyalarını süslüyor. İbrahim Çelikkol, kadınlarla ilgili bakın neler düşünüyor:
 
Doğum günü
Siz ne diyorsunuz bu konuda?
Bu kaderin espri anlayışı bence! Bir aşk adamı için 14 Şubat uygun bir doğum günü. Benim hep uzun soluklu ilişkilerim oldu. Doğum günlerimi ve Sevgililer Günü'nü her zaman sevdiğim kadınla kutladım.
 
Kadınlar size çok ilgi gösteriyor mu? 
Sadece kadınların değil, herkesin ilgisiyle karşılaşıyorum. Bu müthiş bir enerji akışı ve işimizin en güzel yanlarından biri. Sevilmekten daha fazla ne motive edebilir ki insanı?
 
 
Basketbol oynadığınız yıllarda da böylesine popüler miydiniz?
Sporla uğraştığınız zaman, hele de başarılıysanız kendiliğinden ilgi çekiyorsunuz. Sokakta yürürken tanınmak gibi değil ama ailem, arkadaşlarım hep desteklediler beni o yıllarda.
 
Bir kadında ilk olarak ilginizi çeken ne olur?
İçten, neşeli, kendine güvenen bir kadın her zaman ilgimi çeker. Konuştuğumda aldığım ilk elektrik, gözlerindeki parıltı ve beni heyecanlandırması çok önemli.
 
Sizce uzun bir ilişkinin sırrı nedir?
Birbirine güven ve saygı çok önemli. Her iki taraf da kendilerine ait bir hayatları olduğunu unutmamalı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin