İbrahim Erkal'ın sağlık durumu için umutlar azaldı

Ünlü sanatçı İbrahim Erkal evinin otoparkında baygın halde bulunup hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda tutulan ünlü türkücü için umutlar azaldı.

Editör
25 Nisan 2017 - 00:46
Gündem

İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada ünlü sanatçının durumunda herhangi bir şekilde olumlu gelişme olmadığı belirtildi. Yapılan açıklamaya göre haberler kötü..

ÖDEM DEVAM EDİYOR

Beyin kanaması geçiren ünlü sanatçının tedavisi yoğum bakım servisinde sürerken, yapılan açıklamada kanamanın durduğu ancak ödemin devam ettiği belirtildi.

MAKİNEYE BAĞLI YAŞIYOR

Yapılan günlük kontrollerinde Erkal'ın beyninde oluşan ödemde gerileme olmadığı, kalbinin çalışmasının makineye bağlı olarak devam ettiği ve tedavisinin sürdüğü belirtildi.

DURUMU HAKKINDA KARDEŞİ BİLGİ VERDİ

İbrahim Erkal'ın kardeşi Abdullah Erkal'ın Duymayan Kalmasın programına katılarak şu bilgiyi verdi: "Ağabeyim şu an yoğun bakımda uyutuluyor, Türkiye halkından dua bekliyoruz… Şu anda sadece bunları demekle yetiniyorum. İkinci bir ameliyat bilgisi gelmedi. Sadece uyutuluyor! Beynindeki ödemde, ne bir ilerleme ne de bir gerileme olduğu yönünde haber verildi. Tüm Türkiye'den dua bekliyoruz."

HAYRANLARI YALNIZ BIRAKMIYOR

Hastanede açılan deftere hayranları ve dostları iyi dileklerini yazarken, hastanenin karşısında da hayranları tarafından açılan "Dualarımız seninle" yazılı pankartın olması dikkat çekiyor.

SORUŞTURMADA SON DURUM

Erkal'ın soruşturması İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'nden Cinayet Büro Amirliği'ne aktarılmıştı. Evinin otoparkında baygın bulunan ünlü sanatçıyı görebileceği düşünülen tüm kameralar toplanarak tek tek incelenmişti. Ancak şuana kadar gelen bilgilere göre olay yerini gören tek kameranın olmadığı ortaya çıktı. Soruşturmayı devralan Cinayet Büro Amirliği'nce yapılan soruşturmada, siteye giriş ve çıkış yapanların olaya ilişkin incelemesinde ünlü sanatçının saldırıya uğradığına ilişkin bir belirti bulunamadı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin