resim yok
20 Temmuz 2011 - 00:00

Uğradığı silahlı saldırı sonucu sol tarafında kısmi felç oluşan İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu her geçen daha da iyiye gidiyor. Almanya'nın ardından tedavisi Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde devam eden ünlü türkücünün ikinci ameliyat tarihi de belli oldu. Ağustos ayının sonunda ameliyat için Almanya'ya giden İbrahim Tatlıses'in karın boşluğunda tutulan kafatası kemikleri 3 saat süren operasyonla kafasına yerleştirilecek. Bu ameliyatın ardından 3 hafta da Almanya'da dinlenecek. Ünlü türkücü 14 Mart'ta uğradığı silahlı saldırının hemen ardından ameliyata alınmış, 4.5 saat süren operasyon sırasında parçalanan kafatası kemikleri beyindeki ödemin geçmesi için karın boşluğuna yerleştirilmişti.

 
IRAK SEYEHATİ ERTELENDİ
Ünlü türkcünün Iraklı ortağı Doktor Rojdi Said önceki gün TRT Haber'de 'Uçuyorum' programına katıldı ve İbrahim Tatlıses cephesinden haberler verdi. Tatlıses'i ziyaret ettiğini söyleyen Said "Çok iyiydi. Eli iyi, başı iyi, bacağı iyi. Bana 'doktor seninle oraya geleceğim, daha çok işimiz var' dedi. Durumu çok iyi" dedi. İbrahim Tatlıses için 'Kardeşim' ifadesini kullanan Rojdi Said iki hafta sonra İbrahim Tatlıses'in yanına geleceğini de belirtti. Ancak ünlü türkcünün ameliyat olmak için Almanya'ya gideceğinden bu ziyareti ertelediği öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin