resim yok
10 Ocak 2014 - 10:46
Magazin

Tatlıses resmen isyan etti!

''Ebru Gündeş'in kocası Reza...''

Rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda tutuklanan Reza Zarrab'a desteğini her fırsatta dile getiren İbrahim Tatlıses, bu kez Twitter'dan isyan etti.

 

NELER YAZDI?

Son olarak Ebru Gündeş'e yöneltilen eleştirilere çok kızan Tatlıses, şunları yazdı:

"Bir Ebru Gündeş'tir gidiyor... Allah sizleri bildiği gibi yapsın. Şimdi beni iyi dinleyin,

 

''YEL, KAYADAN BİR ŞEY ANLAMAZ''

Ebru da eşi Reza da kayadır. Yel kayadan bir şey anlamaz.

 

''SADECE...''

Sizler varın yellenin, çoğu zaman siz yeller İbo'yla da çok uğraştınız ne oldu, sadece yellenmeyle kaldınız ve sadece üstümüzdeki tozu aldınız."

 

ŞOK İSTİFA!

Bu arada yolsuzluk ve rüşvet operasyonun merkezindeki isim olan İranlı işadamı Reza Zarrab, Sarkuysan yönetiminden istifa etti.

Sarkuysan'dan KAP'a yapılan açıklamada, "20.06.2013 tarihli Olağan Genel Kurul kararıyla Yönetim Kurulu üyeliğimize seçilmiş bulunan Sn.Rıza Sarraf, 06.01.2014 tarihinde, gördüğü lüzum üzerine, Yönetim Kurulu üyeliğimizden istifa etmiştir" denildi.[reklam]

Zarrab'ın geçen haziran ayında, ileri teknoloji bakır tel üretimi alanında faaliyet gösteren ve 50 ülkeye ihracatı bulunan Sarkuysan’ın yönetim kuruluna girdiğini ortaya çıkmıştı. Sarkuysan’ın yönetim kurulu üyelerinden birinin Hürriyet'e verdiği bilgiye göre, Zarrab Sarkuysan’ın 20 Haziran 2013 tarihli genel kurulunda, 41 oya karşılık 40 oy almasına rağmen şirketin yönetimine girdi. Zarrab'ın yönetime neden girmek istediğinin Sarkuysan yönetimince halen anlaşılamadığını kaydeden yönetim kurulu üyesinin çarpıcı açıklamaları özetle şöyleydi:

“Reza Zarrab, halka açık olan Sarkuysan’ın yüzde 1 civarında hissesini almış. Ayrıca bazı ortaklardan da vekaletname alarak şirketin genel kurulunda kendisinin yönetim kurulu üyesi seçilmesini sağladı. Şirketin yönetimine girmeyi neden istediğini anlayamadık.

Ancak kendisine vekaletname veren ortakları, şirketi daha iyi yöneteceği konusunda ikna etmiş. Sonuçta Reza Zarrab yönetime oy birliği ile seçildi. Daha sonraki yönetim kurulu toplantılarına devletin kendisine tahsis ettiği resmi bir koruma ve İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler ile birlikte gelmeye başladı. Zarrab toplantıda iken, korumaları aşağıda bekletiliyordu. Hatta bir toplantı sırasında aşağıda bekleyenlerden birinin de Barış Güler olduğunun öğrenilmesi üzerine, korumalara bu kez şirketin başka bir toplantı odası tahsis edildi.”

Reza Zarrab’ın Amerika’da da bir şirketi bulunan Sarkuysan yönetimine girme sebebinin, İran’a altın gibi kıymetli maden ticareti için yeni bir kanal arayışı olduğu yorumları yapılmıştı.

 

 

TATLISES, O HALDE GÖRÜNTÜLENMEK İSTEMEDİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin