İbrahim Tatlıses'i çileden çıkaran fotoğraf!

İbrahim Tatlıses'i çıldırtan fotoğraf!

resim yok
30 Aralık 2013 - 11:59
Magazin

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'i çıldırtan ve çileden çıkaran fotoğraf!

Fizyoterapistinin paylaştığı fotoğraf ünlü sanatçıyı çileden çıkardı.

 

İşte detaylar:

 

ÇİLEDEN ÇIKARDI

Fizyoterapist Hürkan Akkuzu'nun, İbrahim Tatlıses'in tedavi olduğu döneme ait bir fotoğrafı paylaşması imparatoru çilden çıkardı.

 

ÇOK KIZDI

İbrahim Tatlıses, tedavisinden memnun kalmadığı fizyoterapist Hürkan Akkuzu'nun kendisi üzerinden reklam yapmasına çok kızdı.

 

TWITTER'DAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Tatlıses, tedavi sırasında çekilen fotoğrafları Facebook sayfasına koyan Akkuzu'ya Twitter'dan ateş püskürdü:

 

"NEYİN PEŞİNDESİNİZ?"

"Beni reklam aracı yapıp kullanmanıza izin vermem! Siz bence terapist değilsiniz!

O kızlar da sizin asistanınız değil, benim terapistlerim Hürkan Efendi. Ben sizinle çalışmayalı 6 ayı geçti, siz halen neyin peşindesiniz?" (Fotoğraf haberin sonunda)[reklam]

DERYA TUNA, AYŞEGÜL YILDIZ'DAN RÖVANŞI ALDI!

Bu arada İb­ra­him Tat­lı­ses, Ay­şe­gül Yıl­dı­z'dan bo­şan­dık­tan son­ra Eti­le­r'­de­ki Tat­lı­ses Ke­ba­p'ın ba­şı­na es­ki eşi Der­ya Tu­na ile oğ­lu İdo­'yu ge­çir­di.

Tat­lı­ses, Yıl­dız ile ev­len­di­ğin­de şir­ket­le­ri­nin ba­şı­na ge­tir­miş­ti. Bu yüz­den Ay­şe­gül Yıl­dız ile  Der­ya Tu­na ara­sın­da esas­lı bir kav­ga çık­mış an­cak o dö­nem ün­lü şar­kı­cı es­ki eşin­den tüm des­te­ği­ni çek­miş­ti. Tu­na da 2012 yı­lın­da Ze­ke­ri­ya­kö­y’'de iş­let­ti­ği Tat­lı­ses Ke­ba­p'ı ka­pat­mak zo­run­da kal­mış­tı.

 

Rö­van­şı ka­za­nan Der­ya Tu­na, pat­ro­ni­çe kol­tu­ğu­na yi­ne otur­du.Bu kez Eti­le­r'de­ki res­to­ra­nın ba­şı­na ge­çen Tu­na, ilk iş ola­rak da me­ka­nın de­ko­ras­yo­nu­na el at­tı.  Der­ya Tu­na, Tat­lı­se­s'in ha­ya­tı­na gi­ren di­ğer ka­dın­la­ra nis­pet ya­par­ca­sı­na ''A­na kra­li­çe be­nim. Hep de öy­le ka­la­ca­ğı­m'' di­ye­rek mey­dan oku­du.

 

 

İBRAHİM TATLISES'İN EVLİLİĞİNİ BİTİREN ASIL OLAY! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin