Ice 2. sezonda kamera arkasında önemli değişim var!

Sektörün tecrübeli isimlerinden Ed Bernero, Ice ikinci sezon için showrunner ve yürütücü yapımcı olarak dümenin başına geçen isim oldu.

Volkan Küçükel
15 Haziran 2017 - 22:22
Gündem

AT&T Audience Network dizisi "Ice"ın ikinci sezonu öncesinde kamera arkasında değişim var!

ICE 2. SEZON ÖNCESİ DEĞİŞİM!

Sektörün tecrübeli isimlerinden Ed Bernero ikinci sezon için showrunner ve yürütücü yapımcı olarak dümenin başına geçen isim oldu.

Dizinin açılış bölümünün yönetmenliğini de üstlenen Antoine Fuqua yürütücü yapımcı olarak görev yaparken ilk sezon prodüksiyonunun yarısına gelindiğinde bu görevi günlük olarak yürütememeye başlamış ve görevinden ayrılmıştı.

17-06/15/ed-bernero.jpg

Los Angeles elmas ticaret dünyasının içine dalan Green ailesinin hikayesini ekranlara getiren Ice ile ilgili yaşanan bu gelişme üzerine açıklama yapan AT&T Audience Network Başkanı Christopher Long "Ed, televizyon dünyasının en popüler suç temalı dizilerinin bazılarında çalışmış sektörün tecrübeli bir ismi. En heyecanlı yerinde sona eren birinci sezonun ardından hikayeyi nasıl geliştireceği ve ne yöne götüreceğini görmekten ve kendisini bu göreve getirmekten dolayı heyecanlıyız" şeklinde konuştu.

Son olarak Crossing Lines dizisinin yaratıcı ismi olarak karşımıza çıkan Edward Allen Bernero, CBS'in Criminal Minds ve ortak yaratıcısı olduğu spin-off'u Criminal Minds: Suspect Behavior'da yürütücü yapımcı olarak görev yapmıştı. Bernero, 1999-2005 seneleri arasında ekranlara gelen NBC draması Third Watch'ın da ortak yaratıcılarından.

17-06/15/ce-dizi.jpg

Jeremy Sisto, Cam Gigandet, Ray Winstone, Judith Shekoni, Ella Thomas, Chloe East, Raymond J. Barry ve Donald Sutherland gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Ice, bu sene başlarında 10 bölümlük ilk sezonunun finalini gerçekleştirmişti.

"Ice" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin