İçerde 17. Bölümde şok şok! Melek Coşkun'un elinde!

Show TV'nin her bölümü gündem olan rekorkmen dizisi İçerde 17. bölüm için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Editör
13 Ocak 2017 - 15:13
Yeni Bölüm

Ay Yapım imzalı İçerde dizisinde heyecan dorukta! Her hafta yayınlanan bölümüyle gündem konusu olmayı başaran popüler dizinin 17. bölüm fragmanı çok konuşulacak. Başrollerini Çağatay Ulusoy (Sarp), Aras Bulut İynemli (Mert), Bensu Soral (Melek), Damla Colbay (Eylem) ve Çetin Tekindor (Celal) oynadığı dizide bu hafta da heyecan dorukta.

Celal Baba'nın kızı Melek karakterine başarılı performansıyla hayat veren Bensu Soral'ın kaçırılma sahnesinde çok korktuğu anlar izleyicileri ekrana kilitledi. Coşkun'un Melek ile karşılaştığında "Sen melek ben şeytan sonunda kavuştuk" sözleri sonrasında neler olacağı ve Melek'i kimin kurtaracağı merakla bekleniyor.

17-01/13/erde-1-1484308982.JPG

Melek'in Coşkun tarafından kaçırıldığı sahnelerden sonra akıllardaki soru işareti "Melek'i kim kurtaracak?" oldu.

Geçtiğimiz bölümde neler olmuştu?

İçerde'nin 16. Bölümünde Yusuf müdür hala yoğun bakımda beklerken bir kadın gelir ve konuşmasından sonra Yusuf müdür uyanacaktır. Melek, Celal Baba'ya karşı tepkisini en üst seviyede göstermeye devam edecek, onu ikna çalışmaları da başarısız olacaktır. Celal yaptığına pişman ancak duygularını da gizleyemeyerek karısını şüpheye sokacaktır. Bunun sonucunda Yeşim, Melek'i ikna etme bahenesiyle evine gidcek, DNA testi için kullandığı bardağı çalacaktır.

Mert güvenlik kamerası görüntüleri kopyalamış, Sarp ele geçirmeye çalışacaktır. Ancak bunun farkında olan Mert, bilerek Sarp'ın görüntülere ulaşmasını sağlasa da Sarp da kurulan tezgahın farkına varmış, Mert'i atlatmıştır.

Alyanak da boş durmamış, Sarı Hüsnü'nün mahallesine çökmüştür. Parayla dövecek adam tutarak aklınca mahalleliye rajon kesmiştir. Açıkça da Celal'i bitreceğini ima ederek tüm aleme meydan okumuştur.

17. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show TV'de yayınlanan İçerde dizisi her hafta Pazartesi günü 20:00'da ekranlara geliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin