İçerde 18. bölümde Melek çıldırdı

Pazartesi akşamları fırtına gibi esen İçerde dizisinin dün akşam yayınlanan 18. bölümünde yaşanan olaylar ve tüm detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
24 Ocak 2017 - 18:36
Yeni Bölüm

Pazartesi akşamları fırtına gibi esen İçerde dizisi dün akşam yayınlanan 18.bölümünde, Kebapçı Celal ve adamları Çoşkun ve Yaşar'ın peşine düştü.

17-01/24/icc.jpg

Baskın

Sarp, kardeşi Umut hakkında bilgi almak için Coşkun'u konuşturmak istedi. Çoşkun'u tam yakaladıkları sandıkları anda Yusuf Müdür ile ekibi de ortaya çıkar. Umut için elinden gelen her şeyi hatta fazlasını deneyecek Sarp, bulduğu her fırsatı değerlendirir. İfadelerininin alınması için nezarethanede aynı hücreye konulana Sarp, Coşkun'un arasında gergin bir konuşma geçer. Coşkun'u konuşturmaya çalışır. Sarp ve Mert'in kaçırılmasında önemli rol oynayan Celal'in eski adamı Coşkun, Sarp Yılmaz'a hiçbir şey söylemez. 

17-01/24/icerde-7.jpg

Coşkun'un Sırrı

Celal Baba Coşkun'a suikast girişimi düzenler. Ama son dakika yetişen Mert, Coşkun'u kurtarır. Bu sırada Sarp Coşkunu kaçırır, Sarp ve Mert istediği soruların cevaplarının aynı olduğunu bilmeden, iki kardeş karşı karşıya gelirler. Köşeye sıkıştığının farkına varan Çoşkun, Yaşar ile birlikte hareket etmeye karar verir.

İzleyicileri ekran başına kilitleyen İçerde'nin 18. bölümünde Melek öz babasının Celal olduğunu öğrenir. Tam tüm gerçekler bu kadar derken, duyduğu bir diğer sırla Melek, babası Celal'in annesini öldürdüğünü öğrenir. Bunun üzerine Show TV ekranında yayınlanan, gerilim dolu sahneleriyle dikkat çeken İçerde dizisinde tüm gerçekleri öğrenen Melek, elinde tuttuğu silahı önce Celal Baba'nın kafasına sonra kendi kafasına dayar.

Melek İntihar edecek mi? Celal Babayı affedebilecek mi? Bu sorular ve daha fazlası için 30 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak İçerde 19. bölümde öğreneceğiz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin