İçerde 22. bölümde Kebapçının oyunları!

Dün akşam yayınlanan İçerde dizisinin 22 bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
21 Şubat 2017 - 22:18
Yeni Bölüm

Dün akşam yayınlanan İçerde dizisinin 22 bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı.Yaşar'ın ölmesi diziye bomba gibi düşerken, kumarhane patroniçesi Handan oyuna girdi.

17-02/21/icerde3.jpg

Kebapçı Celal Sarp'a para dolu çanta veriyor ve Alyanak ile bir kumarhaneye gidip orada parayı harcamalarını istiyor. Karanlık dünyada sözü geçen bir kumarhane işletmecisi olan Handan Sarp’tan etkileniyor ve Sarp’a arkasında “beni ara” yazılı kart veriyor. Aynı karttan bir de Alyanak’a veriyor ve ikili Celal Baba'larının yanına gidiyor. Celal Alyanaktan kartı alır almaz hemen değiştiriyor ve masaya koyuyor. Sarp bu kumarhaneye gitmelerinin nedeninin bir teslimat olduğunu anlasa da, kendisinin Celal'in sadakat testinden geçtiğini, Handan'ın el yazısından anlıyor. Böylece Sarp Kebapçı Celal'in sadakat testinden geçiyor.

Celal Baba tutuklanan Yaşar’a adamlarını gönderiyor ama Yaşar bir şekilde sağ kalıyor. Hastaneye kaldırılan Yaşar'a Celal bir adamını daha yolluyor. Bu sırada Yusuf Müdür Yaşar'ın başında nöbetteyken Celal geliyor ve adamı Yaşar'ın işini bitiriyor. Çileden çıkan Yusuf Müdür eli kolu bağlı bir şekilde Celal'i serbest bırakmak zorunda kalıyor.

Kumarhaneyi yöneten Handan'la iş yapmak isteyen Celal sert bir dille hayır cevabı alıyor. Mert'i kullanarak kumarhaneye baskın yaptırıyor. Bu sırada Sarp'la görüşen Handan hemen kumarhaneyi terk ediyorlar. Kaçış esnasında Handan önemli bir çantayı kumarhanede unutuyor. Mert ise bu çantayı saklayıp, Celal Baba'ya veriyor.  Celal Baba bu çantayı Handan’la çalışmak için bir koz olarak kullanıyor.

17-02/21/icerde2.jpg

Reyting rekorları kıran İçerde dizisi pazartesi akşamı nefes kesecek 23. bölümüyle ekranlarda yerini alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin