İçerde 7. Bölümünde Tüm Sorular Yanıt Buluyor!

İçerde dizisinin yarın akşam yayınlanacak olan 7. bölümünde Mert için işler karışıyor. Tüm sır kapıları aralanıyor. İşte İçerde'nin yeni bölümü hakkındaki önemli ayrıntılar..

Her Pazartesi günü Show TV ekranlarında yayınlanan İçerde dizisi yayınlandığı ilk bölümünden bu yana reyting oranları tavan yapmaya tam gaz devam ediyor. Her yeni bölümünde izleyicilerini heyecanlandırmayı başarabilen İçerde dizisinde şimdi gözler yarın akşam yayınlanacak olan yeni bölüme çevrildi.

İçerde Dizisinde Durumlar Karışıyor!

İçerde dizisinin yarın yayınlanacak olan 7. bölümünde Mert için işler zor hale geliyor. Celal’in istediği gibi Eylem’i Celal’e vermesi gereken Mert, diğer yandan da küçüklüğünde ona eziyet etmiş olan bir adamla yüzleşiyor. Mert, yapması gereken bu kadar seçim varken henüz ne yapacağına karar vermiş durumda değil.

 

 

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 6. bölümünde Melek ile yakınlaşan Sarp, bu durumun içinden nasıl çıkacağını bilemiyor. Bir yandan Melek’e zarar vermek istemeyen Sarp öte yandan da işlerde terslik yaşanmaması için çabalıyor. Melek’i kafasına takan Sarp bu sırada Mert’i takip etmekten de geri kalmıyor. Sarp için en büyük tehlike ise Al Yanak’ın daha önce onun söylediği yalanı fark ettiğinden henüz haberdar olmaması.

İçerde dizisinin yarın akşam saat 20:00’da yayınlanacak olan 7. bölümünde izleyicilerin kafasında oluşan tüm sorular cevap bulacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin