İçerde dünyaya yayılıyor

Pazartesi günleri reyting savaşlarında birinciliği hiçbir diziye kaptırmayan İçerde, dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanmaya hazırlanıyor. Detay haberimizde!

Sibel Karagöl
22 Şubat 2017 - 18:30
Gündem

Pazartesi günleri reyting savaşlarında birinciliği hiçbir diziye kaptırmayan İçerde Türkiye ekranlarından fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral’ın paylaştığı dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yapıyor. Bir süredir yayınlanan Klasik aşk konulu dizilerden farklı olarak istihbarat savaşlarını konu alan ve izleyiciye yaptığı ters köşelerle beğeni toplayan İçerde’nin senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

17-02/22/icerde3.jpg

İçerde Artık Dışarıda

Ülkemizde büyük beğeni toplayan ve farklı senaryosuyla dikaktleri üzerine çeken dizi İçerde Şili, Gürcistan, Yunanistan, Hindistan, Romanya, İran, Irak ve Arnavutluk’da yayınlanmak için gerekli anlaşmaları sağladı. İçerde dizisinin dağıtımcısı Eccho Rights, ilk olarak belirtilen 8 ülkeyle yapılan anlaşmaların kesinleştiğini ve yaklaşık 20 ülkeyle daha görüşmelerin devam ettiğini duyurdu.

17-02/22/sarp.jpg

Show TV ekranlarında yayın hayatına tüm hızıyla devam eden İçerde 27 Şubat Pazartesi akşamı 23. Bölümüyle sevenleriyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin