İçerde'nin Handan'ı Tuba Ünsal diziden ayrıldı

Pazartesi akşamlarına damga vuran İçerde dizisinde kilit rollerden biri olan Handan karakterini canlandıran Tuba Ünsal diziden ayrıldı!

Sibel Karagöl
04 Nisan 2017 - 22:39
Gündem

Pazartesi akşamları izleyicisiyle buluşan ve başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor paylaştığı İçerde dizisine 22. bölüm itibariyle konuk oyuncu olarak dahil olan Tuba Ünsal dün akşam 28. bölümüyle diziye veda etti. 

17-04/04/p7.jpg

Kebapçı Celal’in baş düşmanı olan Kudret'in sağ kolu olan Handan karakterine başarıyla hayat veren Tuba Ünsal senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı.

17-04/04/p0.jpg

İçerde 28. Bölümde Büyük Savaşta Celal'den Ağır Darbe

İçerde dizisinin dün akşam yayınlanan 28. bölümünde Kudret Celal'in oğlu Mustafatı kaçırmış ve oğlunun hayatına karşılık da kendisinin polise teslim olmasını isteymişti. Kebapçı Celal ise bu oyuna karşılık, Davut’la birlikte büyük bir tuzak kurdu. Davut, Handan’ın sağ kolu Fulya’yı kullanarak Kudret’in arabasına bomba yerleştirtti.

17-04/04/p8.jpg

Dizinin final sahnedisinde Kudret'in arabasına yerleştirilen bombanın, Handan arabanın içindeyken patlaması, Kudret’i gözyaşlarına boğdu. Kızı gibi sevdiği sağ kolu Handan'ı kaybeden Kudret’in, Celal’den nasıl intikam alacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin