resim yok
12 Ocak 2012 - 00:00

 

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TRT 1 kanalında 20 Ekim’de başlaması için tanıtım fragmanları yayınlanan Burası Osmanlı 1711 / Sır Kanunu isimli dizinin TRT yönetimince izlendiğini, teknik ve içerik olarak tespit edilen eksiklikleri nedeniyle yayının ertelendiğini açıkladı
 
Arınç, bugüne kadar bu dizi için, TRT’nin, yapımcı şirkete tek kuruş dahi ödemede bulunmadığını kaydetti.
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, TRT 1 kanalında 20 Ekim’de başlaması için tanıtım fragmanları yayınlanan Burası Osmanlı isimli dizinin akıbetini TBMM Başkanlığı’na taşıdı. Büyükataman, “Yayımlanmaya-cak bir diziye TRT tarafından 2.7 milyon TL ödenmiş olduğu iddialarıdır” dedi.
Arınç, 6 Ocak 2012 tarihinde TRT Genel Müdürü Şahin’den aldığı bilgiler ışığında Büyükataman’a yanıt verdi. Söz konusu diziye ve yapımcısına herhangi bir ödemede bulunulmadığını söyleyen Arınç, “Dizinin ilk bölümü TRT 1 Kanal Koordinatörlüğü yönetimince izlenmiş, teknik ve içerik olarak tespit edilen eksikliklerin giderilmesi amacıyla sözkonusu dizinin yayın tarihi ertelenmiştir” yanıtını verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin