resim yok
04 Mart 2013 - 00:00

İlker Kaleli'ye yönelik ’nitelikli dolandırıcılık’ suçlamasına ilişkin avukatından açıklama geldi.

'Kayıp Şehir' adlı dizide oynayan, rol arkadaşı Gökçe Bahadır'la yaşadığı kısa süreli aşkla da gündeme gelen oyuncu İlker Kaleli'nin, 'nitelikli dolandırıcılık' suçlamasıyla babası Recep Kaleli ile birlikte 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı yönündeki habere Kaleli'nin avukatı açıklama yaptı.

Kaleli avukatı aracılığıyla da bir açıklamada. ''03.03.2013 tarihinde yazılı basın ve medyada çıkan ''Ünlü oyuncuya hapis şoku'', ''İlker Kaleli'den şok haber'' gibi başlıklarla ilgili olarak:

İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmekte olan dava ile alakalı olarak müvekkilim İLKER KALELİ sadece 2011 tarihine kadarki dönemde ve sadece kâğıt üzerinde ortak olduğu, 2011 yılında ise devredilen şirketin yapmış olduğu ticari ilişkileri nedeni ile açılmış olan dava nedeni ile sayın mahkeme huzurunda bulunmuş olup açılan dava ile bir alakası olmadığı mahkemece ve şikayetçi tarafça da aşikardır. Zira açılan dava konusu olaylar ile bir alakası yoktur. Müvekkil İlker KALELİ açılan dava nedeni ile zaten yeteri kadar mağdur olmuştur. Zira müvekkilim hayatı boyunca ticaret ile uğraşmamış olup müvekkilim eğitim hayatını yurt dışında geçirmiş, şirket ile alakalı herhangi bir bilgi sahibi de değildir. Zira şirkette imza yetkilisi dahi olmayıp şirkete usulen ortak olmuştur.

Müvekkilim hakkında basında yer alan bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığı ve tamamen müvekkilime zarar verme kastı ile hareket edildiği aşikâr olup medya önünde olan ve kendini sanata adayan temiz insanlara atılmaya çalışılan bu tür iftiraları esefle kınıyoruz.'' dedi.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin