resim yok
06 Mayıs 2012 - 00:00

 

Öyle tahmin ediyorum ki Mahir Günşiray uzun zaman dizilerde oynamayacak. Son olarak Hanımın Çiftliği dizisinde ekrana gelen ve nedense yüzünde buram buram Ankara kokusu aldığım oyuncu şimdilerde İffet’le ekranda, daha doğrusu ekrandaydı zira diziye veda etti.
 
İffet dizisinde olmayan, olamayan ve olamayacak olduğuna artık emin olduğum nokta iyi kadronun her zaman iyi bir iş yapabileceği varsayımının gerçerliliği... Senaryonun iyi başlayan bir işi nasıl yalpalatabileceğini hep beraber izledik, izliyoruz.
 
Evet nedenleri olabilir, o nedenler dolayısıyla bir karakter dizinin başında başka sonunda bambaşka bir hal alabilir ancak kronik psikolojik rahatsızlığı kırkından sonra hortlyan bir karakteri uzun zamandır ekranda görmemiştim.
 
Dizinin başındaki mülayim, kimseyi kırmayan Ali İhsan karakteri en son karısının boynuna bıçak dayamış, karısının sevgilisini de urganın ucunda sallandırmaya teşebbüs ediyordu. “Bu nasıl bir psikopat” diye düşünürken açtım dizinin ilk bölümlerini bir kez daha hatırladım. Emin olarak söylüyorum bu kadar değişiklik gerçek hayatta olsa ya ciddi bir rahatsızlık teşhisiyle kişi tedaviye alınır ya da içine şeytan girmiş diye türlü müdahalelere maruz kalırdı.
 
Mahir Günşiray diziden ayrılma nedenleri ile ilgili röportajda sağlığının bozulduğunu, tiyatro yapamadığını vs. açıkladı yapımcısı ise yelken yarışlarını bahane gösterdi ya, bence hiçbir açıklamayı bilmeden dizinin ilk 5 bölümünü bir de son 2 bölümünü izleyen bir kişi bu kararın nedenlerini rahatlıkla sıralayabilir.
 
Evet her dizi gerçekçi olmak zorunda değil ama eğer azıcık izleyiciye saygı duyuluyorsa rica ediyorum bir beyefendinin içinden nasıl bir canavar çıktığını açıklasınlar.
 
Son bir not Mahir Günşiray da gidiyor, bundan sonra bu senaryoyu Zuhal Olcay için bile izlemem, izleyemem zira gelecek bölümlerde İffet’in içinden de cin çıkmasından korkuyorum.
 
Gizem Kaboğlu

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin