resim yok
01 Nisan 2013 - 00:00

Sevilen iki dizinin fanları bu habere üzülecek!

 

FOX TV ekranlarında 3 yıldır yayınlanan Lale Devri ve Yer Gök Aşk dizileri bu sezon final yapma kararı aldı.

Avşar Film'in yapımcılığını yaptığı diziler, yayınlandığı günlerde büyük başarı kazanmış ve FOX kanalının ilk dört kanal arasına girmesine sağlamışlardı.

BAŞROL OYUNCULARININ TAMAMI DEĞİŞTİ

2010 yılında FOX ekranlarında yayınlanmaya başlayan Yer Gök Aşk dizisi, sezon sonunda final yapacak.

 

Murat Ünalmış, Birce Akalay ve Selen Soyder'in diziden ayrılmasından sonra değişikliğe giderek Burak Hakkı, Melisa Aslı Pamuk ve Tuvana Türkay'lı kadrosu ile yoluna devam etmişti.

KÜLLERİNDEN DOĞAN DİZİ!

Tolgahan Sayışman'ın başrolünü oynadığı Lale Devri dizisinin ilk 11 bölümü Show TV ekranlarında yayınlanmış fakat beklediği ilgiyi görmemişti.

 

Bitirilmesi düşünülen Lale Devri daha sonra FOX'a transfer oldu ve Cumartesi gecelerinin en çok izlenen dizisi oldu. Emina Sandal ve Serenay Sarıkaya'nın ayrıldığı diziye başrol oyuncusu Selen Soyder dahil oldu.

 

 

Yer Gök Aşk 114. bölüm fragmanı için tıklayın

 

Yer Gök Aşk'ın 114. bölümünde neler olacak?

 

Sultan, Yusuf Ziya’nın Yusuf’la Havva’nın değil, Sevda’nın çocuğu olduğunu herkese söyler. Bütün gözler Sevda’ya çevrilir…Aldığı haberin şokuyla Hamiyet kalp krizi geçirir. Bir darbeyi daha atlatacak gücü kalmamıştır…Sevda artık oyunun sonuna gelmiştir.

 

Ali Ömer’in gerçeği öğrenip, onu terk etmesi an meselesidir…Mehmet, Hancıoğlu soyadını sadece kendi oğlunun taşıyacak olması ihtimalinden son derece memnundur… Bade’nin bu konuya tepkisi ne olacaktır? Hamiyet ve Yılmaz, Sevda’nın yalan söylemediğini düşünseler de, akıllardaki soruların gitmesini isterler; çare DNA testi yaptırmaktır…

[reklam]

Sultan’ın bütün derdi Sevda’nın gerçeği itiraf etmesi ve Yiğit’in mirastan pay almasıdır. Yiğit Sultan’ı şoke edecek bir karar alacaktır…

DNA sonucu gelmiştir. Yılmaz herkesi konağa toplar. Sevda için dakikalar geçmek bilmez, son artık çok yakındır…

 

Lale Devri 108. bölüm fragmanı için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin