resim yok
03 Şubat 2012 - 00:00

 

Haberi Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ verdi.
atv'nın önümüzdeki sezon yayınlanacak iki müthiş dizi projesi olduğunu köşe yazısında dile getiren Yüksel Aytuğ, önemli bilgiler verdi.
 
atv'nin önümüzdeki sezon Muhteşem Yüzyıl benzeri Fatih Sultan Mehmet'in döneminin anlatılacağı bir dizi projesi üzerinde çalıştığına değinen Aytuğ, "Ancak Muhteşem Yüzyıl'daki gibi olası eleştiriler göze alınarak temel karakter Fatih değil, onun fedaisi Kara Murat olarak seçilmiş.Bu rol için de Kenan İmirzalıoğlu düşünülüyormuş. Olay şimdilik tamamen proje safhasında..." diyor.
 
atv'nin izleyiciye bir diğer sürprizi ise Ay Yapım'ın hayata geçireceği 1970'li yıllarda bir kasaba hikayesi...
 
Aytuğ, bu dizi hakkında da şu bilgiyi veriyor:
 
"Bu köşenin müdavimleri geçen yıl kaleme aldığım tavsiye yazısını hatırlayacaklardır. Ezel'de Ramiz Dayı ve Kenan'ın gençlik dönemini anlatan flash back bölümlerinin, günümüzde geçen hikayeden daha çekici olduğunu, bunun ayrı bir diziye dönüşmesi halinde büyük ilgi göreceğini yazmıştım. Aklın yolu bir... Ay Yapım'cılar ve atv'ciler buradan esinlenip projeyi hayata geçirmeye karar vermişler.
Hele Kenan İmirzalıoğlu'nun yanına bir de Ramiz Dayı'nın gençliğini oynayan Ufuk Bayraktar ile Kenan Birkan'ın gençlik dönemini canlandıran Cahit Gök gelirse, bu dizi tadından yenmez vallahi..."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin