resim yok
20 Ocak 2014 - 10:41
Magazin

Instagram savaşı!

Podyumların iki ünlü ismi Miranda Kerr ve Gisele Bündchen, Instagram'da resmen savaş halinde!

Sürekli birbirlerinin koyduğu fotoğraflara benzer fotoğraflar yükleyen iki ünlü isim, böylece daha çok dikkat çekmeye çalışıyor.

 

'İSPAT ETME' YERİ!

Sosyal medya son dönemde insanların kendilerini 'ispat' etme yeri haline geldi.

 

E UFAK DETAYLARI BİLE...

Birçok ünlü isim sadece çalışmalarını ve profesyonel hayatlarını değil, özel hayatlarına dair en ufak detayları bile Instagram'da takipçileriyle paylaşıyor.

 

ADETA YARIŞIYORLAR!

Özellikle benzer meslekleri yapanlar resmen yükledikleri fotoğraflar konusunda birbirleriyle yarışıyor.

Bunun son örneği de Gisele Bündchen ve Miranda Kerr...

 

TAKİPÇİLER İÇİN...

Her iki manken de birbirlerinin yükledikleri fotoğrafların benzerlerini yükleyerek takipçilerini şaşırtıyor.[reklam]

HER İKİSİ DE...

Her iki ünlü manken de fiziklerini, ne kadar spor yaptıklarını, nasıl bakımlar uyguladıklarını, ailelerini ve gittikleri tatilleri Instagram'da paylaşıyor.

 

BUNDCHEN'E TEPKİ GELMİŞTİ

Ünlü manken Gisele Bündchen'in Instagram'da paylaştığı fotoğraflarına takipçileri şu şekilde tepki göstermişti: "Yeter artık biz bu fotoğrafları görmek istemiyoruz!"

Sürekli olarak eşi ve ailesiyle 'ne kadar mükemmel' bir hayatı olduğunu vurgulayan Bündchen'e takipçileri, ''Yeter artık, biz bu fotoğrafları görmekten sıkıldık'' diye yazmaya devam ediyor.

In Touch dergisi, Bündchen'in kocası Tom Brady'nin arkadaşlarının eşlerinin de güzel mankenden çok sıkıldığını yazmıştı.

 

 

YETİŞKİN ÜNLÜLERE STİLİYLE YÖN VEREN MİNİK! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin