resim yok
25 Nisan 2011 - 00:00

Çemberimde Gül Oya ile ünlenen Mehmet Ali Nuroğlu'yla Melekler Korusun'un özgür kızı olarak yıldızı parlayan Selin Şekerci’nin 2 senelik aşkları bitti

 

Selin Şekerci, ilişkilerinin bittiğini Facebooktan da ilan etti ve ilişki durumunu ilişkisi yok olarak değiştirdi.
 
Geçen sene elele görüntülen çiftin, Selin Şekerci’nin İzmir’de dizi çekimlerine başladıktan sonra aralarının iyice açıldığı öğrenildi. İzmirli olan Selin Şekerci, Mehmet Ali Nuroğlu’ya Çemberimde Gül Oya'yı izlerken hayran olduğunu belirtmiş ve ilişkilerinin nasıl başladığını “Mehmet Ali’ye ne kadar aşık olduğumu annem de biliyordu. Dizide ne zaman çıksa ‘Seninki çıktı’ diye bana sesleniyordu. İstanbul’a taşındıktan sonra evimizin birbirine çok yakın olduğunu öğrendim ve sonra tanıştık. Şimdi gerçekten aşığım” sözleri ile anlatmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin