İkinci kez evlendi!

Ahmet Mümtaz Taylan’dan geçen yıl boşanan Ayçin İnci, yeniden evlenebilmek için beklemesi gereken 300 günlük ‘iddet’ süresinin kaldırılması talebiyle mahkemeye başvurmuştu.

resim yok
02 Temmuz 2013 - 10:25
Magazin

Evlendiler...

Ahmet Mümtaz Taylan’dan geçen yıl boşanan Ayçin İnci, yeniden evlenebilmek için beklemesi gereken 300 günlük ‘iddet’ süresinin kaldırılması talebiyle mahkemeye başvurmuştu.

 

Beklemedi


Ünlü oyuncu, onay kararı çıkar çıkmaz nikah masasına oturdu.

 

Sade tören

İnci ile yedi aydır birlikte olduğu Serdal Genç, dün sade bir törenle evlendi.

Kanlıca’daki Yanık Mektep’te düzenlenen törene sadece çiftin aileleri ve yakın dostları katıldı.

 

Nikah şahitleri

Nikah şahitliklerini ise Tümay Özokur ile Selda Alkor yaptı.

Gelinlik yerine beyaz bir elbise giymeyi tercih eden İnci:

 

''Vakit kaybetmenin...''

“Serdal ilişkimizin ikinci ayında evlenme teklif ettiğinde çok erken diye düşünmüştüm. Ama o kadar uyumlu bir çift olduk ki, vakit kaybetmenin anlamı yoktu” dedim.   

Eski evliliği...

Büyük ilgiyle izlenen "Kurşun Yarası" dizisinin setinde tanışan ve 2007'de nikah masasına oturan İnci ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın evliliği 5 yıl sürmüştü.
[reklam]
İstanbul 2. Aile Mahkemesi, İnci'nin gebe olup olmadığının tespit edilmesi için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurmuş, mahkemeye gelen raporda, İnci'den alınan kan örneklerinin temiz olduğu ve gebe olmadığı belirtilmişti.

Dava sonlanmıştı

Mahkeme yargıcı:

"Ayçin İnci 29 Mart 2013'de anlaşmalı olarak boşanmıştır. Alınan hastane raporlarında sürenin kaldırılmaması için bir neden yoktur. Davanın kabulüyle bekleme süresinin kaldırılmasına karar verildi" ifadesini kullanmış ve mahkeme kararı İnci'ye tebliğ edilerek dava sona ermişti.

İnci'nin kariyeri

Ayçin İnci, emektar sinema oyuncusu Bilal İnci'nin torunudur. Aynı zamanda ablası Ayça İnci de oyuncudur. Şahika Tekand Oyunculuk Atölyesi mezunudur. 2003 yılında Kurşun Yarası adlı dizide rol alarak dikkat çekmiştir. İnci, sinema ve dizi filmlerde rol almayı sürdürmektedir.

 

 

BİR DİZİ İKİ NİKAH! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin