resim yok
23 Ocak 2012 - 00:00

 

Geçen perşembe sabahı ikiz kızlarını Fulya Acıbadem’de sezaryenle dünyaya getiren ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, dün akşamüstü hastaneden taburcu oldu.
 
Tuba Büyüküstün’ün eşi Onur Saylak, hastane önünde bekleyen gazetecilere, “Lütfen bizi evimize kadar takip etmeyin. Bu çok hassas bir konu. Eğer zorlarsanız çıkacak bir başka kapımız daha var. Çok yaklaşmadan lütfen uzaktan çekin” diyerek ricada bulundu. İki gün önce bebekleri için koruma tutan çiftin tepki çekince bu fikirden vazgeçtikleri görüldü.
Onur Saylak, “Kızlarınıza ne isim koydunuz?” sorusuna “İnanın daha isim koymadık” yanıtını verdi.  Büyüküstün’ün babası Serdar Büyüküstün de kızının eşyalarını kendi otomobilinin bagajına yükledi. Büyüküstün ve eşi hemşirelerin de yardımıyla pusete koyup yüzlerini örttükleri bebekleriyle hastanenin acil kapısından çıkış yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin