resim yok
29 Temmuz 2011 - 00:00

Ayrı yumurta ikizlerine hamile kaldığı ortaya çıkan Tuba Büyüküstün, sevgilisi Onur Saylak ile dün Paris Başkonsolosluğu’nda nikâh masasına oturdu

 
Nikâhta Büyüküstün’ün ve Onur Saylak’ın aile fertleri hazır bulundu. Tuba Büyüküstün, bağlı bulunduğu oyunculuk ajansı kanalıyla medyaya gönderdiği açıklamada ikiz bebeklere hamile kaldığını da doğruladı. Açıklamada şunlar kaydedildi:
 
“Temsil ettiğimiz oyuncumuz Tuba Büyüküstün ve eşi Onur Saylak hakkında 2 haftadır basında yer alan ikiz bebek bekliyorlar haberleri ile ilgili olarak, hem Tuba Büyüküstün fanlarını, hem de kamuoyunu bilgilendirmek üzere haberi doğrulamak isteriz. Büyüküstün bugüne kadar kendisinden bağımsız olarak özel hayatıyla ilgili çıkartılan tüm haberlerde büyük bir hassasiyetle sessizliğini korumuştur. Bundan sonrasında da kendisi ve ailesine dair yapılacak haberlerle ilgili olarak aynı hassasiyet içinde kalacağını bildirmek isteriz.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin