resim yok
31 Mayıs 2012 - 00:00

 

Burak Hakkı'yla olan evliliğinin bitiminden sonra sessizliğe gömülen Sema Şimşek, boşanma nedenini anlattı. Şimşek, Show Kulüp programına, "Evliliğimizin bir süreci vardı. Bu doldu, bitti. Olaya böyle bakmak lazım" şeklinde konuştu.
 
"Evliliğimin biteceği aklıma gelecek en son şeydi. Ben de şaşırdım" diyen Şimşek, boşanmayla ilgili ortaya atılan aldatma iddialarıyla ilgili olarak da "Hayatımda silip yok etmek istediğim bir dönemdir o haberlerin çıktığı dönemler. Biz kavga etmeyi başaramadığımız için belki de ayrıldık. Hiçbir zaman tartışmamız olmadı" dedi.
 
"Keşke kavga etsedik dediğiniz oluyor mu?" sorusuna Şimşek'ten sadece "Keşke" yanıtı geldi.
 
Şimşek, "Ben babasız büyüdüm. Oğlumun böyle olmasını asla istemem. Burak, oğlunu istediği zaman görebiliyor. Veya ben işim olduğu zaman 'Burak, Rüzgâr'la ilgilenir misin?' diyorum. Babasıyla zaman geçirmesi çok önemli" diye konuştu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin