resim yok
18 Kasım 2010 - 00:00

Meltem Cumbul, Öyle Bir Geçer Zaman ki?'de Ayça Bingöl'ün oynadığı Cemile karakterinin önce kendisine teklif edildiğini açıkladı. 60 Dakika programına konuk olan Meltem Cumbul, Kenan Erçetingöz'ün sorularını yanıtladı. Öyle Bir Geçer Zaman ki?'deki Cemile Akarsu rolünü oynaması için teklif aldığını söyleyen Meltem Cumbul, rol içine sinmediği için teklifi geri çevirdiğini söyledi: "İnce ve uzun boylu olduğum için, kanalın da benim de kafamızda soru işaretleri vardı. Bu açığın oyunculuk ile kapanabileceğini düşündük. Ama ben Aşk Yakar'ı yeni bitirmiştim ve Cemile, oradaki karakterime çok benziyordu. 4 çocuk annesi, uzun vadeli bir proje derken çekimser kaldığım alanlar oldu. Tam yerini bulacak mı diye içime sinmedi. Ben canlandırsaydım, bu kadar iyi bir iş olmayabilirdi." Meltem Cumbul, eski sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ ile ilişkisi hakkındaki soruya şu yanıtı verdi: "Kıvanç ile olan birlikteliğimiz tabii ki bitti. Ama bunun üzerine konuşmaya gerek yok, biteli çok oldu. İnsan bayram gününde güzel şeyler konuşmak istiyor, beceriksiz ve başarısız olduğu konular hakkında konuşmak ister mi?"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin