resim yok
23 Mart 2012 - 00:00

 

Göğüs kanserine yakalanan Nilüfer’in kemoterapi tedavisi tamamlandı. Sevenleri için bir mesaj yayınlayan sanatçı, kendisini çok iyi hissettiğini ve “hayatının en güzel ilkbaharını” yaşadığını söyledi.
 
Nilüfer, “Hayatımın en güzel ilkbaharı” başlıklı mesajında, sağlık durumu hakkında bilgi verdi: “İlkbaharı çok severim çocukluğumdan beri ama bu sene farklı. Güneş bir başka parlıyor. 12 haftalık kemoterapi bitti. Daha bir ay bile olmadı ama kendimi o kadar iyi ve mutlu hissediyorum ki, nefes aldığım her an için şükrediyorum. Tedavim henüz bitmedi, 9 ay daha sürecek. Bundan sonra üç haftada bir, bir antikanser ilacı alacağım. Ama bu kemoterapi gibi değil, kendimi daha iyi hissettirecek.”
 
ŞARKI SÖYLEMEYİ ÇOK ÖZLEDİM
 
Sanatçı, mesajında erken teşhisin önemine de değindi: “Altı ay, altı yıl gibi geldi bana! Şarkı söylemeyi çok özledim. Seyircimle buluşmayı bekliyorum. Yaşadıklarımı yazıyorum. Belki bu yazdıklarım kitap haline getirilebilir. Kanser olmak, zorlu bir sınavdan geçmek gibi. Vücudumuzda daha önce olmayan bir sürü şey oluyor. Bedenimiz bir savaş veriyor. Deneyimlerimi paylaşmak isterim. Bu vesileyle bir kez daha söylemek isterim ki, kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin. Erken teşhis çok önemli. Bu rahatsızlığı yaşayan herkese sabır ve şifa diliyorum. Morallerini sakın bozmasınlar.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin