resim yok
05 Nisan 2012 - 00:00

 

Selanik milletvekili Elena Rapti, Kenan İmirzalıoğlu ile aşk haberlerine “Son dönem aleyhime çıkan dedikodular arasında en güzeli” diyor
 
Atina’da siyasi kulisler, Yunan parlamentosunun “en güzeli” Elena Rapti ile Kenan İmirzalıoğlu arasında aşk yaşandığı söylentileri ile sarsıldı. Günler süren dedikodulardan sonra bir TV programına çıkan, komşuda erkeklerin gözdesi Elena Rapti, “Tamamen yalan ancak, son dönem aleyhimde çıkan dedikodular arasında en güzeli” dedi.
Selanik milletvekili Elena Rapti bir İstanbul hayranı, çok sık şekilde hafta sonlarını İstanbul’da geçiriyor. Elena-Kenan ilişkisi dedikodularına bu sık seyahatlerin “zemin hazırladığı” iddia ediliyor. Rapti açıklamalarında “Parlamento kulisinde bir başka milletvekili ile bir gazeteci arasında şaka olarak söylendi, ben bir şey demedim, söylenti çığ gibi büyüdü” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin