Impastor iptal edildi!

TV Land, komedi dizisi Impastor'u ikinci sezonunun ardından iptal iptal etti. Buna göre dizinin 3. sezonu olmayacak.

Volkan Küçükel
14 Aralık 2016 - 09:30
İptal - Onay

Düzenbaz Buddy Dobbs'un hikayesi buraya kadarmış!

IMPASTOR 3. SEZON OLMAYACAK!

TV Land, Impastor'u ikinci sezonunun ardından iptal iptal etti. Buna göre dizinin 3. sezonu olmayacak.

Kumar bağımlılığı nedeniyle oluşan yüklü borçlarından dolayı başka birinin kimliğini çalan ve küçük bir kasabada eşcinsel bir rahip kimliğine bürünen Buddy Dobbs'ın hikayesini izlediğimiz dizinin başrol oyuncusu Michael Rosenbaum, iptal duyurusunu resmi Twitter hesabından gerçekleştirdi ve Impastor'un üçüncü sezonunun olmayacağını üzülerek belirtti.

16-12/14/michael-rosenbaum-twitter.jpg

TV Land Yapım ve Geliştirme Başkanı Keith Cox konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Geride bıraktığımız iki heyecan verici sezon boyunca yaptıkları yoğun çalışmalardan dolayı inanılmaz yetenekli oyuncu kadrosu, yapımcılar ve tüm ekibe teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

NEDEN İPTAL EDİLDİ?

İptalin altında yatan en önemli neden kuşkusuz dizinin elde ettiği vasat izlenme oranları. Düşüş halindeki reytingler iptal beklentisinin oluşmasına neden olmuştu. Dizi, kendi zaman dilimi ve aynı gündeki yayınlarıyla birlikte bölüm başına ortalama 362 bin izleyiciye ulaşıyordu. İlk sezonda ise bu rakam 460 bine kadar çıkıyordu.

16-12/14/impastor-1481696982.jpg

Ancak ikinci sezon finalinin ardından hikayenin sonunun biraz açık kalmış olması nedeniyle bu iptal kararları dizinin sadık hayranlarını hiç memnun etmiş olmasa gerek!

Christopher Vane, Rosenbaum, Eric Tannenbaum, Kim Tannenbaum ve Rob Greenberg'in yapımcı kadrosunda bulunduğu dizide Michael Rosenbaum dışında Sara Rue, Mircea Monroe, Mike Kosinski ve David Rasche gibi isimleri izliyorduk. Aimee Garcia, Matthew Kevin Anderson, Jonathon Young, Lindsey Gort, Hal Ozsan, ve Bonita Friedericy ise dizide tekrar eden rollerle karşımıza çıkan isimler olmuşlardı.

Impastor'un iptali sizin de canınızı sıktı mı?

'Impastor' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin