Incorporated iptal edildi!

Syfy, bu sezon ekranlara getirmeye başladığı fütüristik gerilim dizisi Incorporated ile devam etmeme kararı aldı.

"Incorporated" takipçilerini üzecek bir gelişme! Yayıncı kabolu kanal Syfy, bu sezon ekranlara getirmeye başladığı fütüristik gerilim dizisi Incorporated ile devam etmeme kararı aldı.

Buna göre dizinin ikinci sezonu olmayacak.

İPTALİ SÜRPRİZ OLMADI

Yürütücü yapımcılığını ünlü Hollywood yıldızları Matt Damon ve Ben Affleck ikilisinin yaptığı dizi 25 Ocak'ta ilk sezonunu noktalamıştı. Dizinin ana kadro oyuncularından Dennis Haysbert bir süre önce NBC'nin yeni sezon için pilot bölüm siparişini verdiği dizilerden Reverie'nin oyuncu kadrosuna katılmıştı. Bu gelişme dizinin iptalinin ilk habercilerinden olmuştu.

"INCORPORATED" REYTİNGLERİ

Incorporated, ilk sezonunu reyting oranlarında gösterişsiz rakamlarla tamamlarken, bölüm başına 500 binin altında izleyici ortalaması elde etti ve kanalın diğer dizilerinden The Magicians, Z Nation ve The Expanse'ın gerisinde kaldı.

İlk sezonun tam rakamlarına bakacak olursak 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.16 reyting oranı ve 493,000 izleyici rakamlarını görüyoruz. Syfy'ın halihazırda takip ettiğimiz 15 dizisi içinde 18-49 yetişkin yaş aralığında reyting oranı açısından 9. ve toplam izleyici sayısı açısından ise 12. sırada yer alıyordu.

17-02/28/incorporated-syfy.jpg

David & Alex Pastor ikilisinin yaratıcısı olduğu; hikayesi şirketlerin sınırsız güce sahip olduğu yakın bir gelecekte geçen dizinin oyuncu kadrosunda Sean Teale, Allison Miller, Eddie Ramos, Dennis Haysbert, David Hewlett, Ian Tracey ve Julia Ormond gibi isimler yer alıyordu.

Damon, Affleck & Jennifer Todd'un Pearl Street Films'i ile birlikte CBS TV Studios ve Universal Cable Prods işbirliğiyle hazırlanan dizide Ted Humphrey yürütücü yapımcı/showrunner görevini üstlenirken Damon, Affleck ve Todd diğer yürütücü yapımcılar olarak kadrodaydı.

SYFY'IN YENİ DİZİ PROJELERİ YOLDA!

Geçtiğimiz haftalarda korku antoloji serisi Channel Zero'yu yenileyen Syfy'ın şu sıralar üzerinde çalıştığı ve pilot bölüm siparişlerini verdiği The Machine, Superman öncesini anlatan Krypton, The Haunted ve Happy! olmak üzere dört projesi var. Kanal ayrıca Superstition isimli dizisine Aralık onayında doğrudan onay vermişti.

İptal kararı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce Incorporated'ın daha anlatacakları var mıydı?

"Incorporated fragman":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin