resim yok
12 Ekim 2012 - 00:00

 

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Tuğçe Kazaz’ın paylaştığı ‘Uzun Hikaye’nin galası, önceki akşam yapıldı. İlk kez bir babayı canlandıran İmirzalıoğlu, “İnşallah doğru zamanda babalık bize de kısmet olur” diyerek duygularını dile getirdi
* Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan galaya, sinema ve tiyatro camiasından pek çok tanınmış sima katıldı. 
* Osman Sınav imzalı filmin sonunda özellikle Kenan İmirzalıoğlu’nun oyunculuğuna övgüler yağdırılırken salonda alkış kıyametti. 
* Filme dair ilk açıklamayı Sınav yaptı. Yönetmen, “Hayata her an umutla bakan bir adamın hikayesini   anlattık” derken İmirzalıoğlu, temennisini dile getirdi:  “Biz elimizden geleni yaptık. Bundan sonrası seyircilerin takdiri. İnşallah severler.” 
* Canlandırdığı baba rolü de soruldu oyuncuya... Kenan İmirzalıoğlu sorulara “Etrafımdaki babaları gözlemlemeye çalıştım. Bunların hepsini üst üstte koyunca hissetmeye başladım. Baba olunca göreceğiz” diye yanıtladı. Ardından da şu cümle döküldü dudaklarından: “Gerçekten çok özel bir duygu. Başka bir yere geçiyorsunuz. Çok daha duygusal oluyorsunuz. İnşallah doğru zamanda babalık bize de kısmet olur.”
* İmirzalıoğlu’nun eşini canlandıran Tuğçe Kazaz da rol arkadaşlarını övüp, daha yolun başında olduğunu söyledi. Kazaz, “İnsanlar, oyunculuk olarak eleştirebilir.  Çok normaldir bunlar ama benim gönlümde, yüreğimde, kalbimde çok özel bir yeri var filmin” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin