Instagram'dan babasına övgüler yağdırdı!

Instagramda övgü yağdırdı!

resim yok
17 Aralık 2013 - 10:06
Magazin

Instagramda övgü yağdırdı!

'Gururla bana bakan babam iyi ki varsın'


Moda blogger'ı Buse Terim, Kanyon Swarovski'de stil önerilerinde bulundu.

Buse, etkinlikte kendisini dinleyen babası Fatih Terim'e Instagram'da övgü yağdırdı:

 

''YİNE...''

"Gururla bana bakıp beni hep izlediğini bildiğim canım babam beni yine yalnız bırakmadı.

Bu işe ilk başladığımda 'Sen çok iyi yerlere geleceksin' dedi.

Bana yılmadan savaşmayı ve çalışmayı öğretti.

 

''CANIM BABAM'

İyi ki varsın canım babam."

 

BUSE TERİM KİMDİR?

21 Ağustos 1990’da İstanbul’da doğdu. Yüzyıl Işıl Koleji’nden mezun olduktan sonra 2011 yılında, New York Fashion Institute of Technology’de Moda Pazarlama ve Yöneticiliği bölümünü bitirdi. Burberry, Dolce&Gabana, Elle Dergisi ve Ralph Lauren gibi markalarda staj yaptı.

Hobi olarak öğrencilik yıllarıNda başladığı moda blogger’lığını daha profesyonel bir platforma taşımak için kolları sıvadı. Alışılmış kalıpların dışına çıkmayı ve takipçilerine Buse’ce stiller yaşatmayı amaçlıyor.[reklam]

Blogunda stil ipuçlarından sezonun trendlerine kadar her şeyi incelerken, bir yandan da ünlülerin gardıroplarına girerek stillerini inceliyor ve ‘her karakter ayrı bir gardırop’tur mantığı ile yaşıyor. Moda haftalarında sokaklarda stil gözlemleri yapmak ise en keyifli özel zevki.

Öğrenmekten vazgeçmiyor. Hep merak ediyor. Her zaman heyecanlanıyor. Modayı kovalıyor. Trendleri yakalıyor. Bakmıyor, görmeye çalışıyor. Saygıyı ve sevgiyi yan yana yürütüyor.

 

Hayatı ve modayı seviyor. Spor yapıyor. Sinemaya gitmeye, seyahat etmeye, dünya mutfaklarından lezzetler tatmaya bayılıyor. Köpeğini ve müziği çok seviyor.
 

 

FATİH TERİM, GÜLBEN ERGEN'İ İKİYE KATLADI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin