İnternetten en çok indirilen 10 dizi!

TorrentFreak'in istatistiklerine göre GoT serisinin üçüncü sezonu, en çok indirilen dizi olarak 2013 baharına damgasını vurdu.

resim yok
26 Haziran 2013 - 14:29
Magazin

TorrentFreak'in istatistiklerine göre GoT serisinin üçüncü sezonu, en çok indirilen dizi olarak 2013 baharına damgasını vurdu.

 

Liste duyuruldu


Her yıl olduğu gibi TorrentFreak, bu yılı da yarıladığımız şu günlerde 2013 baharının en çok indirilen dizilerini açıkladı.

 

Zirve değişmedi!

İnternet korsanlarının bu yıl ki hazinesi de Haziran itibariyle değişmedi, listenin başını yine Game of Thrones çekiyor.

Mart ayında başlayan 3. sezonu yeni sonlanan dizi 2012 yılında bölüm başına ortalama 4.28 milyon korsan indirme sayısına sahipti ve televizyonda da her bölümünü ortalama 4.2 milyon kişi seyretmekteydi.

Bu yıl ise dizinin bölümlerinin ortalama korsan indirilme rakamı 5.2 milyona çıktı. Aynı şekilde televizyonda izlenme sayısı da artan dizi 5.5 milyon izleyici ile buluşmuş.

2. sırada ise The Big Bang Theory yer alıyor.. Kanalların ve yapım şirketlerinin reklam gelirlerinde ister istemez bir düşüşe sebep olan bu durumun önüne geçmek için geçtiğimiz sezon yeni bir şifreleme tekniği kullanılmaya başlanmıştı. HBO ve yapımcıları, bu yeni teknikle korsanın önünü kesmeyi hedeflediseler de, bu sisteminin kırılması da uzun sürmemiş ve dizi birkaç saatlik aksamayla internetteki yerini almıştı.
 
İnternetten yasadışı yollarak en fazla indirilen 3. dizi ise How I Met Your Mother.

İşte 2013 baharının en çok indirilen yabancı TV dizileri;

1. Game of Thrones (5.2 milyon)

2. The Big Bang Theory (2.9 milyon)

3. How I Met Your Mother (2.85 milyon)

4. The Walking Dead (2.7 milyon)

5. Hannibal (2.1 milyon)
[reklam]
6. Vikings (1.9 milyon)

7. Arrow (1.85 milyon)

8. The Vampire Diaries (1.8 milyon)

9. Modern Family (1.75 milyon)

10. Revenge (1.7 milyon)
 

 

THE CW, 2013-14 SONBAHAR PRÖMİYER TARİHLERİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin