İntihardan ünlü oyuncu vazgeçirdi!

Beyoğlu, Kuledibi'nde 6'ncı kattaki evinin penceresine çıkan genç kadın intihar etmek istedi.

resim yok
31 Temmuz 2013 - 11:10
Magazin

Beyoğlu, Kuledibi'nde 6'ncı kattaki evinin penceresine çıkan genç kadın intihar etmek istedi.

Olay, Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi, Kuledibi, Galatakulesi sokakta dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi.

 

Sevgili sorunu


İddiaya göre sevgilisiyle yaşadığı sorun nedeniyle, 6′ncı kattaki evinin penceresine çıkan genç kadın, intihar girişiminde bulundu.

İsmi öğrenilemeyen genç kadının intihar etmek istediğini gören, tiyatro oyuncusu Gülsen Tuncer de evinin penceresinden intihar girişimini durdurmak için genç kadını ikna etmeye çalıştı.

AŞAĞIYA ATTI

Pencerenin pervazında durmadan ağlayan genç kadın, olay yerine gelen arkadaşlarının cep telefonuyla ikna çabalarını da yanıtsız bıraktı.

Elindeki telefonu 6′ncı kattan aşağıya atan genç kadın bir süre sonra odadan getirdiği dizüstü bilgisayarını da aşağıya attı.

GALATA KULESİNDE İNTİHAR SEYRİ

Bu sırada Galata Kulesi’ne çıkan ziyaretçilerin, intihar girişimini hem izlemesi hem de fotoğraflaması ise dikkat çekti. Olay yerine gelen itfaiye, sokağa branda çekerek, merdiven aracı uzattı.

ÜNLÜ OYUNCU VAZGEÇİRDİ

Evin kapılarını kilitlediği için polisin ve itfaiyenin müdahale etmesini engelleyen genç kadını, yan binada oturan tiyatro ve dizi oyuncusu Gülsen Tuncer ikna etmeye çalıştı.

Tuncer’in yaklaşık 6 saat süren ikna çabası sonucu genç kadın intihar girişiminden vazgeçti.

İsmi açıklanmayan genç kadın, daha sonra polis ve sağlık ekipleri kontrolünde hastaneye götürüldü.

[reklam]

Tuncer kimdir?

 

Gülsen Tuncer 1945 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ortaokul eğitimini İstanbul Kız Lisesi'nde gören Tuncer Lise eğitimi için Tarhan Koleji'ne yazıldı. Burada Yıldız Kenter, Melih Cevdet Anday, Ahmet Kutsi Tecer, Sabahattin Kudret Aksal ve Samih Nafiz Tansu 'dan gibi önemli isimlerden eğitim aldı. İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir. Nişantaşı,LCC  Lisan ve Kültür Merkezi'nde Ayla Algan ve Beklan Algan'dan tiyatro, Selma Berk'ten şan, Seyit Mısırlı'dan eskrim eğitimi aldı aynı zamanda öğrenci temsilciliği yapan başarılı bir öğrenciydi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tepebaşı sahnesinde ve Ankara Çağdaş sahnesinde yöneticilik yapan Tuncer, 37 filmde yönetmen yardımcılığı görevini üstlenmiştir. Profesyonel tiyatro oyunculuğuna 1968 yılında Gülriz Sururi- Engin Cezzar tiyatrosunda "Zilli Zarife" oyunu ile başlamıştır. Konservatuar döneminde "Ertuğ Koruyan", Deniz Türkali, "İbrahim Bergman", "Mehmet Çerezcioğlu" ve Mustafa Alabora ile birlikte altı arkadaş Grup 6 Tiyatrosu'nu kurmuş, Erdek şenliklerini düzenlemişlerdir.

İstanbul TRT radyosunda birçok şiir, radyo tiyatrosu, kültürel programı seslendirmiş, TRT televizyon programlarında  sanatçılarla söyleşiler yapmıştır. Sinema ve tiyatro çalışmalarının yanı sıra yurt içi ve yurtdışında tek kişilik, metnini kendi hazırladığı okuma tiyatroları, şiir resitalleri ve müzikli gösteriler hazırlamış ve sunmuştur. İstanbul ve ülkemizin birçok yerinde demokratik örgütlerin, belediyelerin festivallerini yönetmiş, sunuculuğunu ve danışmanlığını yapmıştır. Altınoluk Belediye Kültür Festivali' nin isim annesi olan başarılı oyuncu festivale "Yaşama Saygı" adını koymuştur. Türkiye' de ilk kez denenen bir kuartet eşliğinde türkülerimizi caz formunda söylemişlerdir.

Sanat çalışmalarının yanı sıra, dönemin, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ahmet İsvan' ın danışmanlığını yapmıştır. Milletvekili seçimlerine ve Beyoğlu Belediye Başkanlığı seçimlerine bağımsız adaylığını koymuştur. Mimar arkeolog Mustafa Uz denetiminde İzmir – Teos antik şehir kazısında iki sezon kazı yöneticiliği yapmıştır. Eğitmenliğe Yalçın Tura'nın davetiyle İ.T.Ü. Konservatuarında "Sahne Estetiği" ve "Oyunculuk" dersleri vererek başladı. Halen TÜRSAK'ta (Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı) sinema ve tiyatro oyunculuğu dersleri vermekte olup, SAKM'nde de (Sadri Alışık Kültür Merkezi) tiyatro tarihi, oyunculuk bilgisi ve dramaturji dersleri vermektedir.
 

 

ŞOK İDDİA! YALÇIN MENTEŞ'İN BACAĞI BOŞUNA MI KESİLDİ? DETAYLAR!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin