resim yok
19 Nisan 2013 - 00:00

Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mehmet karakterini canlandıran Gürbey İleri, geçtiğimiz günlerde Taksim'de 3 genç kızla eğlenirken görüntülenmişti.

İddialara göre bu gecce yüzünden Gürbey İleri ile sevgilisi Ezgi Eyüboğlu'nun arası bozulmuş ve çift ayrılık kararı almıştı.

 

Farklı bir olay...


Ancak çiftin ayrılığına çok farklı bir olayın neden olduğu ortaya çıktı.

 

İşte o neden!

Gürbey İleri, İntikam'da rol alan sevgilisi Ezgi Eyüboğlu'nun rol arkadaşı Can Sipahi ile ateşli öpüşme sahnelerinden çok rahatsız olmuş.

 

Söz bozulunca...

Birbirlerine daha önce bu tür sahnelerde oynamayacaklarına dair söz veren çift , bu yüzünden kavga edince ilişkilerine bitirme kararı almışlar.

 



Rolünün etkisinde kalmış!

Gürbey İleri ayrıca dizi ekibine katıldıktan sonra şehzadeleri araştırdığını, acı kaderlerinin kendisini çok üzdüğünü söyledi.

''Bir parçam onunla ölecek''

İleri'nin açıklamaları şöyle: ''Bana bu rol için teklif gelince ve oynayacağım kesinleşince, çok mutlu oldum. Hemen internete girip şehzadeler hakkında araştırma yaptım.

Çoğu şehzadenin acı kaderi beni üzdü. Şehzade Mehmet de genç yaşta ölmüş. Rol gereği bile olsa o ölünce benim de bir parçam gidecek.''

 

 

BİR MİLYON DOLARI REDDETTİ? KİM Mİ? TIKLA-ÖĞREN!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin