resim yok
21 Temmuz 2010 - 00:00

Görüntülerin nasıl çekildiği sorusu, ardından şok bir iddiayı da beraberinde getirdi Şahan Gökbakar-Berrak Tüzünataç görüntülerinin nasıl çekildiği sorusu, ilginç bir iddiayı da beraberinde getirdi. Aklı Zeynep?teydi Hıncal Uluç'un sorusu, ilginç bir iddiayı gündeme getirdi. İddiaya göre bu kareler, Şahan Gökbakar'ın intikam planının parçası! Oyuncunun aslında Zeynep Beşerler'den hoşlandığı, Bodrum'daki partide onunla karşılaşıp yakınlaşma fırsatı bulduğu, ancak İşler'in devreye girmesi ile o fırsatı kaçırdığı konuşuluyor. Nejat İşler'e öfkeli İşte iddianın devamı: Şahan Gökbakar, partide Beşerler'e yakın ilgi gösterdi ama karşılık alamadı. Beşerler, bu baskıdan arkadaşı Nejat İşler sayesinde kurtuldu. Ünlü komedyen bunun intikamını almaya karar verdi. Ve yirmibeş gün sonra İşler'in eski sevgilisi Berrak Tüzünataç ile görüntülendi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin