İntikam temalı Tin Star dizisini tanıyalım!

Rowan Joffe'nin yaratıcısı ve yazarlığını yaptığı; başrollerinde Tim Roth ve Christina Hendricks gibi isimleri bulunduran intikam draması Tin Star'ın ilk sezonu 60'ar dakikalık 10 bölümden oluşacak.

Volkan Küçükel
21 Temmuz 2017 - 21:41
Gündem

Online yayın platformu Amazon, Kudos'un Sky Atlantic için hazırladığı "Tin Star" dizisinin Amerika yayın haklarını satın aldı.

Rowan Joffe'nin (28 Weeks Later, The American) yaratıcısı ve yazarlığını yaptığı; başrollerinde Tim Roth (Lie to Me) ve Christina Hendricks (Mad Men) gibi isimleri bulunduran intikam dramasının ilk sezonu 60'ar dakikalık 10 bölümden oluşacak.

"TIN STAR" KONUSU

Tin Star'ın hikayesi; eski bir İngiliz dedektifi, şimdilerde ailesini daha iyi bir yaşam için küçük ve sakin bir kasaba olan Little Big Bear'a getiren küçük kasaba polis şefi Jim Worth'un üzerine odaklanıyor.

17-07/21/tin-star-foto-2.jpg

Worth, kasabada işbaşı yaptıktan sonra Mrs. Bradshaw (Hendricks) tarafından korunan bir petrol şirketine karşı durmaya başlayacaktır. Petrol şirketi, hareketten çok uzak bu kasabaya organize suçlar getirdiği zaman her iki tarafta da şiddet belirgenleşecek ve dizinin izleyicilere vadettiği intikam temasının beraberinde getirdiklerini izleyeceğiz.

TIN STAR OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Genevieve O'Reilly (The Honourable Woman), Abigail Lawrie (The Casual Vacancy), Oliver Coopersmith (Dickensian), Christopher Heyerdahl (Hell on Wheels), Stephen Walters (Outlander), Ian Puleston-Davies (Coronation Street), Roark Critchlow (Pretty Little Liars), Sarah Podemski (Cashing In), Ryan Kennedy (Hellcats) ve Kevin Hanchard (Orphan Black) dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

17-07/21/tin-star-foto-1500662297.jpg

Alison Jackson (Hunted), Diederick Santer (Grantchester) ve Jonathan Curling (The Secret) dizinin yapımcı kadrosunda bulunuyor.

TIN STAR 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tin Star'ın Sky Atlantic ve Amazon Prime Video'da bu senenin sonlarına doğru izleyicilerle buluşması planlanıyor.

"Tin Star" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin